|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pije neverjetno veliko, lula nič!
12.12.2005 20:49:33   
HuAnita
Zdaj me pa že resno skrbi. Prinčipeska je včeraj v celem dnevu (od 8.-18.00) lulala samo 1x!!!!! To vem tudi zato, ker je imela bombažno plenico gor. Na kahlio pri mami ni hotela nič narediti. Mi je trapasto, ker popije pa takšne količine vode, mleka ali soka, da jo samo gledam. Ima pa že nekaj dni drisko, ko kaj malega, ker je ful neješča trenutno, poje, potem to zdriska čez nekaj minutuser posted image user posted image user posted image  Ampak polula se pa neuser posted image user posted image user posted image
Danes je 3x driskala, lula pa spet zelo malo, po 15. uri pa do 20.00, ko je šla spat, le 1xuser posted image user posted image
Spila je pa 2 dcl vode in soka.
Ko sem klicala zdravnico danes, mi je med. sestra rekla, naj bom pozorna, če bo dalj časa imela vročino (nima), pa sem omenila glede lulanja, je rekla, naj bom pozorna, da lulati pa mora, če dovolj pije. Ko sem ji trikrat rekla, da se meni ravno lulanje zdi problem, me je odpravila, naj 'opazujem'.user posted image
Sem zakomplicirala, ne? Samo in mi jasno, kam da vso tisto tekočino, sploh ker se še nekajkrat na dan doji, pa tudi še nekaj popije, da ni kaj narobe. Kaj bi lahko bilo to?user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pije neverjetno veliko, lula nič!
12.12.2005 21:03:57   
Anonimen
Če trikrat na dan driska, tudi na ta način izgubi precej tekočine. Verjetno je tu razlika do prej. Saj prej verjetno ni driskala, a ne, ko je več lulala?

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 21:03:57   
lefairyon
mogoče gre pa vsa ta tekočina z drisko ven...ali pa s potenjem-sicer nisi omenila potenja ampak je možno...sicer je pa tako kot ti je rekla medicinka ;)-opazuj...jutri bi pa na tvojem mestu še enkrat poklicala in prosila če lahko pripelješ malecko na kontrolo krvi ...nočem strašit ampak ziher je ziher...

upam da bo vse ok

lp, nadi

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2005 21:11:49   
Jančika_
Tudi jaz mislim, da je to od driske. Pa kolikor vem, itak nikoli ni kaj veliko lulala, ne?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2005 21:24:52   
HuAnita
Točno, Jančika, ampak tako poredko me pa tudi plaši. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2005 22:51:50   
frutka_
Mislim, da je normalno da lula manj, če ima drisko. Večino tekočine izloča tako da je potreba po pitju tudi večja. Si povohala urin?Če ima vonj, smrdi, ali je temen, potem jo pelji raje k dr.. 

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2005 9:22:34   
Maxica
Ja, če je driska, potem je tu gotovo precej tekočine. Res pa ni normalno, da tako malo lula, če precej pije. Ne vem, jaz bi jo kr peljala k zdravniku, pa naj pove, kaj je z njo. Bolje brezveze težit, kot pa da je res kaj, pa da ne greš. Srečno, pa poročaj!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2005 20:04:43   
HuAnita
No, bili sva pri zdravnici... Capinka je vse dopoldne praktično prespala, pa tudi popoldne je spala 2,5 ureuser posted image
Sem omenila zdravnici, da se mi ne zdi prava, da ne lula skoraj nič - danes je do zdajle le 3x!!! (vkljuučno z nočno pleničko!). Dobili sva napotnico v bolnišnico, če do večera ne bi bilo boljše, če spet ne bi nič jedla in bi zavračala tekočino. Pa recept za neko izotoničnouser posted image  tekočino, ki naj hidrirala, ampak v treh lekarnah v CE je nimajouser posted image user posted image user posted image   Je pošla in se je ne da dobiti. Super, meni naj pa otrok umre!
Skratka, popoldne je nekaj malega celo pojedla, po pol ure vse podriskala, je pa bila spet živahna, tako da bom z bolnišnico počakala. Jutri je nov dan, jaz pa molim, da bi bilo vse ok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2005 20:12:17   
ZARA
ojej, sem šele zdele prebrala...
Kako se pa reče tej tekočini, ti jo grem jutr iskat v lekarno, pa ti jo pošljem??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2005 20:20:21   
Anonimen
ja driska zelo veliko tekočine porabi, zato je treba otroke pa tut odrasle maksimalno zalivat če driskajo, ker ful hitr lahko sploh otroci dehidrirajo. samo..neki mi ni jasn..pravš da je velik popila? pa navajaš 2 deci? a 2 deci čez cel dan soka al kaj? moja 2 deci soka zeksa kr tko k je mal žejna. in to večkrat na dan, no lula pa tut ful, sam ne driska. no sej je prov da sta šle k dohtarju..bojo že vedl user posted image  držim pesti

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2005 20:21:06   
HuAnita
Sem šla na recept gledat, pa ne znam dešifriratuser posted image . Mislim pa, da se dobi samo na recept. Saj sem potem nek Hippov sok (Ors 200) nabavila, ki podobno deluje, pa ga niti slučajon, tudi zmešanega z ananasom ni hotela pitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2005 20:34:11   
ZARA
Aja, a samo na recept se dobi...eh! No, če boš dešifrirala povej, še zmer lahko vsaj vprašam, ne? A potlej zdej ne pije nič, al kako ??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2005 22:00:14   
HuAnita
... mah, po požirkih. K sreči se še doji, tako da menda kaj že povlečeuser posted image user posted image user posted image
Upam, da uideva bolniciuser posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2005 22:06:52   
Jančika_
Uh, sem skoraj spregledala toleuser posted image . A tako mate zdajuser posted image . Upam, da se bo mala čimprej  porihtala. Javi, kako bo!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2005 22:11:12   
Anonimen
A je tisto mogoče Nelit? Ker to menda ponavadi predpišejo ob driskanju ali bruhanju,
Še link:
http://www.lek.si/slo/zdravila/brez-recepta/nelit-60/

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.12.2005 12:19:16   
HuAnita
Zaenkrat sva še domauser posted image , včeraj je v 24 urah lulala 4xuser posted image user posted image user posted image . To je menda dovolj. Sem pa zdajle opazila, da ji je 'pognala' leva štirica spodaj... Ni čudno, da spet nisem spala par noči.
Kdaj bodo tile zobi zrasli...? Če pomislim, da smo šele na poloviciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?