Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:03:26
|
|
|
|
muki1
|
Mož misli, da me daje kriza, ker bom stara 30 let , ampak jaz bi se res počastila za 30. rojstni dan in si dala med brado in spodnjo ustnico naredit piercing. Noro mi je všeč že dalj časa, pa sem se skoraj že odločila, da si ga dam narediti, zdaj pa me mož šunta, da mam krizo. A mislite, da je res prehodno? Dajte se malo razpisat, rabim drugo mnenje , pa tretje in četrto tudi.......
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:08:02
|
|
|
|
nanica
|
če si res močno močno želiš, zakaj pa ne. meni osebno je lepši diamantek v nosu
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:08:36
|
|
|
|
nanica
|
muki, kam je izginila 4000. objava?
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:09:39
|
|
|
|
total
|
Men osebno ni všeč,mi je lepše pikica v nosu in uhan v popku,če ti je pa všeč zakaj pa ne?
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:12:11
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanica muki, kam je izginila 4000. objava? Brisali so čvek . Pa tako spektakularno sem ga objavila .
< Sporočilo je popravil muki1 -- 30.5.2007 21:14:33 >
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:13:16
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: total Men osebno ni všeč,mi je lepše pikica v nosu in uhan v popku,če ti je pa všeč zakaj pa ne? Meni je v popku tudi všeč, ampak jaz popka nikoli ne kažem. Dolga zgodba .
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:13:18
|
|
|
|
maca24
|
Ko me prime kaj takega, ko ne ven če bi ali ne bi, storim takole: malo premislim nekaj noči prespim če mi je še vedno do tega, potem to definitivno storim ne glede na to kr kdo reče. Stori kar ti je všeč, ne glede na okolico.
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2007 21:18:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:25:44
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Ne seri, Muki. Na tako lepi obrazek bi bil greh luknje vrtat. Poslušaj možeka in "starino". Se popolnoma strinjam s teto BAGI. V vseh treh stavkih
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:33:55
|
|
|
|
hubi
|
Malo se pozanimaj o morebitnih posledicah. Moji sestri je začela spodnja dlesen lesti dol (odkrivati so se začele korenine zob) zaradi reakcije kovine in sline (tako nekako).
< Sporočilo je popravil hubi -- 30.5.2007 21:37:21 >
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:34:14
|
|
|
|
pajčolanka
|
to je edina norost za katero mi je resnično žal da je nisem naredila, le da sem si jaz želela počastiti 18 rojstni dan. poslušala sem sošolke ki so pravile da mi nebi pasal-pač pridna punčka jaz, starši pa so bli itak proti. meni osebno ni lepšega konca za uhan kot v bradici. poslušaj maco24
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:39:21
|
|
|
|
pajčolanka
|
aja čeprav še zdaj nisem prestara-22 ga nimam zato ker mi moja "starina" ne pusti oz. z drugimi besedami mislil bi da sem nora.dobesedno.
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 21:46:51
|
|
|
|
vodna.pipa
|
lahko ti povem mojo izkušnjo: stara sem prav tako 30, in sem si lani naredila piercing v jeziku. meni je bilo to tako hudooo dobro, ampak sem odlašala kar nekaj časa. tisoč in en dvom: pa kako bo izgledalo, pa kaj bodo drugi rekli, pa služba, itd itd... ampak sem si noro želela. no, potem sem se odločila da si bom naredila, vzela sem dopust v službi, šla do te osebe, ki dela piercing, in sem se po domače "usrala" in šla domov. že ko sem stopila ven iz piercing studia, mi je bilo žal. ampak sem rekla, da prav, kot izgleda rabim še malo časa, bomo videli. če si res želim, se bom vrnila! evo mene nazaj čez 14 dni. sedaj ga imam že skoraj leto in pol in mi je noro dobro!!! torej, nauk: poslušaj sebe in če si res želiš, si naredi. ne bo ti žal. pa kakšna kriza neki!!!
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 22:09:10
|
|
|
|
aisha_
|
Piercinga sicer nimam, so mi pa osebno ful všeč, sem edino prevelika prpa, da bi si ga dala delati. Lahko pa ti povem mojo izkušnjo, da so mi bile že od mojega 14. leta blazno všeč tetovaže , vendar pa mi je mama rekla, da ko bom polnoletna si lahko magari dam stetovirat celo telo , prej pa ni šans, da si dam to delat. In tako so leta minevala, končno sem bila stara 18. let. Želja pa tetovaži je naraščala in en teden pred mojim 20. rojstnim dnem sem si sama naredila darilo, in sem se dala tetovirati, sedaj sem stara 25. let in mi niti malo ni žal! Zato če ti je všeč, si izpolni to željo, ne poslušaj toliko drugih, poslušaj SRCE!! LP
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 22:10:29
|
|
|
|
muki1
|
O vodna pipa, nova uporabnica in prvi post . Maroga in Bagi, a da sem tak fejst ? To mi delajta .
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 22:17:07
|
|
|
|
muki1
|
Aisha, saj za tetovažo je pri meni bilo podobno. No, v bistvu do 18 nisem sploh razmišljala, da bi jo dala delat, ker niti nisem imela svojih prihodkov, pa tudi v bližini jih nikjer niso delali. Ampak nekak sem vedela, da jo bom enkrat imela. Pa mi do zdaj še ni bilo žal, kvečjemu, da nimam večje. Malo pa vseeno poslušam druge, predvsem moža. Saj če mu res ne bo všeč, pa si za vsako ceno naredim...mogoče me pa kušvat ne bo hotel več . To bi pa bilo škoda, ker jaz se rada kušujem .
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 22:18:50
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Maroga in Bagi, a da sem tak fejst ? To mi delajta . SI. Lepi, nežni obrazek imaš
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 22:25:32
|
|
|
|
Magi*
|
muki, meni tudi za tattoo ni žal, za luknjico pod ustnico bi mi pa ziher bilo. povsod prej, sam na obrazu pa ne hvala.
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2007 22:32:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 22:34:53
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Maroga in Bagi, a da sem tak fejst ? To mi delajta . Saj se samo hecava. Ti se kar prevrtaj kje ti paše (btw., na obrvi in v nosu bi ti tudi ful pasalo). Nama vsaj ne boš konkurence delala. ...s piercingi.... p.s. S čim drugim bolj težko
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 30.5.2007 23:03:44
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Maroga in Bagi, a da sem tak fejst ? To mi delajta . Saj se samo hecava. Ti se kar prevrtaj kje ti paše (btw., na obrvi in v nosu bi ti tudi ful pasalo). Nama vsaj ne boš konkurence delala. Ja, potem pa si po dveh letih piercinge ven počupam, pa se vlijemo na kakšnem srečanju in se bosta smejale z mene, ko mi bo na vse strani špricer ven tekel .
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 31.5.2007 0:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 se bosta smejale z mene, ko mi bo na vse strani špricer ven tekel . Ja, lej, karkoli si želiš 100%, to tudi naredi, da ti ne bo v bližnji prihodnosti žal, da tega nisi storila že prej..
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 31.5.2007 8:56:18
|
|
|
|
ribica.
|
Piercing, piercing, piercing! Jaz sem si ga sicer dala že pred leti, ampak še danes bi brez njega imela občutek, kot da mi nekaj manjka. Go for it!
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 31.5.2007 20:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Ne seri, Muki. Na tako lepi obrazek bi bil greh luknje vrtat. Poslušaj možeka in "starino". Se popolnoma strinjam s teto BAGI. V vseh treh stavkih Jaz tudi. Tako s teto Bagi kot s teto Marogico. Daj si raje še en tatoo. Jaz imam dva in ju ne bi dala vstran za nič na svetu. Pa še nekaj o tem pircingu - od moje sodelavke hči si ga je dala in se ji je vse skupaj prijetno zagnojilo
< Sporočilo je popravil raho -- 31.5.2007 20:33:15 >
|
|
|
|
RE: Piercing pod spodnjo ustnico 3.6.2007 17:51:45
|
|
|
|
iva01
|
jST SEM SI KONEC tretjega letnika srednje šole privoščila pircing na jeziku sem ga mela kakšno leto potem me je minilo, kakšno leto kasnej sem si omislila biserček na nosu, sem ga tud enkrat po nerodnosti snela tako da sem zdej brez, ampak mi sploh ni žav, mogoč grem še kdaj po kakega. sam tistega pod spodnjo ustnico pa ti odsvetujem, imela ga je moja sošolka in so se ji tud začele odkrivat zobne korenine nato ga je snela ji je pa v bradi še sedej ostala pikica, kjer je mela pircing.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.