Pia73
|
Eh, saj ni šlo hitro, samo tako se ti zdi. Ja, skoz imam neke izcedke. Sem 2x zapaničarila in šla kar v porodnišnico pred dopolnjenim 20t sedaj pa sem se prepričala, da če takrat ni bilo nič narobe, tudi sedaj ni. Pa ni bilo fajn, ker sem kar naenkrat imela mokre spodnjice, bil oz. je pa izcedek brez vonja in nič ni srbelo oz. ne srbi. Ja, glede nosečnosti pa itak najbolje, da nič ne bereš. Sem si danes začela urejat papirje za porodniško pa sem šla na socilano pa sem čakala in čakala pa sem tam brala tiste zloženke, ko jih imajo cele kupe. Pa piše, da ne smeš biti veliko pred računalnikom, haloo, a delat jih pa skoraj vse terajo, mi je G rekla, da skoraj brez izjeme,..... pa ne smeš salam, pa konzerviranega,.... najbolje, da se kar zamrznemo,... No, jaz res ne jem tatarca ipd. pa alkohola skoraj ne, pa tisto cigareto na dan sem ukinila ipd. a še vedno si privoščim kako pašteto, pa včasih suho salamo,...... Tifol pa sem itak začela jemati, ko se videla :modri: ,.... Pred parimi leti še slišali niso za to,..... Ja sedaj imam še mesec dni dopusta potem pa porodniška. :bravo::bravo::bravo: Fajn, ko si se javila, ne nas zdaj zapustiti,... Aja, PDP imam 22.07.2005 danes je kazalo na UZ 25.07., čeprav po zadnji M bi naj bil 18.07., pa saj je prvi :duda: tudi 8 dni zamujal. Tako, da bi kar verjela v 25.07.2005. Ja, pa da ti še to povem, še enega fantka smo naročili. :bravo: LP Pia73
|