|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pia73 Hello !
1.6.2005 10:02:14   
simi-2
Pozdravljena !

Že dolgo se nisem nič oglasila, prebiram sem in tja in danes sem zasledila tvoje ime.
Takoj sem se spomnila, kako sve se pogovarjali in podrili leto in pol nazaj. Se še spomniš ?
Ti moram povedati, da nama je uspelo in 12.11.05 se nam pridruži peti član družine. Zelo smo veseli in komaj čakamo.
Pa vi, vidim da si že skoraj na koncu, kako se počutiš ?

Seveda pa pozdravljam vse punce na tem forumu.

lep pozdrav in se morda še kaj slišimo.
BY Simi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pia73 Hello !
1.6.2005 11:09:01   
pika74
Simi čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pia73 Hello !
1.6.2005 12:34:38   
cmokec
Pia73, kob boš tole brala, prosim, sporoči, kako sta si danes opravila na pregledu. Komaj čakam dobre novičke. :love:

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pia73 Hello !
1.6.2005 18:41:06   
Pia73
:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

OOOOOOOOO Simi, ČESTITKE

:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

Pa kje si ti draga moja. Vedno sem še posebej pozorna na petkove poste, ker vem, da si se včasih vsaj ob petkih prikopila pa nimam sreče,... Ja, sem super vesela, da vam je uspelo in da si se javila. Res super. Javi se še večkrat,.....:miska::miska::miska:

Ja jaz pa sem že :nosecka: 32t 5/7 in danes sem bila na G pregledu in na UZ - samoplačniškem seveda. Imam en izcedek pa je vse v redu ni plodovnica, dobila pa sem svečke Daktarin pa železa mi primankuje a z našim :duda: je vse v najlepšem redu. Je že pripravljen z glavico navzdol. Pa samo še dva dni delam. :bravo:

cmokec najlepša hvala za skrb :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73 in :duda:

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pia73 Hello !
1.6.2005 19:19:35   
simi-2
Ojla !

Ob petkih sem se še javljala potem sem pa vse skupaj odklopla in se mi zdi, da je kar pozitivno vplivalo na mojo psiho. Zdaj pa včasih še kaj preberem.
Kar se tiče nosečniških zadev pa sploh ne berem, ker se mi zdi vse preveč nategnjeno. Ko sem bila 12 let nazaj noseča sploh nisem imela nobenih skrbi, kaj se z mano dogaja ali z otročkom in je šlo vse ok. Kakšna folna kislina - tifol pa ne vem še kaj. Zdaj pa vsaka sprememba na telesu se vprašam, kaj pa je to ?

Čim manj razmišljat pa bo.
Ti kok pa je z izcedki v nosečnosti, je kar bolj prisoten kot ne - hormoni delujejo.
Kdaj imaš rok ? A greš že na porodniško, joj kok je to hiter šlo.

By by Simi

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pia73 Hello !
1.6.2005 19:52:33   
Pia73
Eh, saj ni šlo hitro, samo tako se ti zdi.

Ja, skoz imam neke izcedke. Sem 2x zapaničarila in šla kar v porodnišnico pred dopolnjenim 20t sedaj pa sem se prepričala, da če takrat ni bilo nič narobe, tudi sedaj ni. Pa ni bilo fajn, ker sem kar naenkrat imela mokre spodnjice, bil oz. je pa izcedek brez vonja in nič ni srbelo oz. ne srbi.

Ja, glede nosečnosti pa itak najbolje, da nič ne bereš. Sem si danes začela urejat papirje za porodniško pa sem šla na socilano pa sem čakala in čakala pa sem tam brala tiste zloženke, ko jih imajo cele kupe. Pa piše, da ne smeš biti veliko pred računalnikom, haloo, a delat jih pa skoraj vse terajo, mi je G rekla, da skoraj brez izjeme,..... pa ne smeš salam, pa konzerviranega,.... najbolje, da se kar zamrznemo,... No, jaz res ne jem tatarca ipd. pa alkohola skoraj ne, pa tisto cigareto na dan sem ukinila ipd. a še vedno si privoščim kako pašteto, pa včasih suho salamo,...... Tifol pa sem itak začela jemati, ko se videla :modri: ,.... Pred parimi leti še slišali niso za to,.....

Ja sedaj imam še mesec dni dopusta potem pa porodniška. :bravo::bravo::bravo:

Fajn, ko si se javila, ne nas zdaj zapustiti,...

Aja, PDP imam 22.07.2005 danes je kazalo na UZ 25.07., čeprav po zadnji M bi naj bil 18.07., pa saj je prvi :duda: tudi 8 dni zamujal. Tako, da bi kar verjela v 25.07.2005.

Ja, pa da ti še to povem, še enega fantka smo naročili. :bravo:

LP Pia73

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.