Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:09:04
|
|
|
|
timoteja
|
Tole vam pa res moram, pa se ful redko pritožuje, ampak ne morem štekat kolegic, ki iz svojih otrok delajo super super otroke. Se prejle pogovarjam s kolegico, imava punci stari pirlb. 5 let, in naša se je že npr. lani začela učiti rolanja, no, jo je učil ati, in je bilo vloženega dokaj veliko truda lani in letos, da se zdej kar fajn pelje.No, kolegica mi pa reče, da je bla njihova včeri prvič na rolerjih in se fajn pelje. In sem rekla, kako??? No, in mi reče, da zna že fajn sama stati na rolerjih, brez da bi se koga držala. Ej, eno samo hvalisanje, res. Sori, no, sam sem mogla povedat.
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:11:13
|
|
|
|
tanikaa
|
A se bojiš da bo od kolegice mala boljša od tvoje?
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa ne zastopim glin najbl tole
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:12:00
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A se bojiš da bo od kolegice mala boljša od tvoje? ¸ iz napisanega sodeč ja
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:12:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst pa ne zastopim glin najbl tole Nisi edina.
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:12:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A se bojiš da bo od kolegice mala boljša od tvoje? ¸ iz napisanega sodeč ja
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:13:11
|
|
|
|
Volga
|
Jaz pa zastopim. Pa saj, če je včer prvič stala na rolerjih in se je že sama peljala brez pomoči, potem se je res fajn naučila v enem dnevu. Po moje, no.
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:13:41
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A se bojiš da bo od kolegice mala boljša od tvoje? ¸ iz napisanega sodeč ja kaj bo šele, ko jaz napišem, da moj 3 letnik rola brez problema
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:14:59
|
|
|
|
Lsica
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 14:15:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:16:11
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A se bojiš da bo od kolegice mala boljša od tvoje? ¸ iz napisanega sodeč ja kaj bo šele, ko jaz napišem, da moj 3 letnik rola brez problema joint pa to
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:16:22
|
|
|
|
ssevin
|
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:16:24
|
|
|
|
Janya
|
Ja Ja otroci so vedno jabolko spora .
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:16:34
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica vidim, da si našla smajlije
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:17:21
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A se bojiš da bo od kolegice mala boljša od tvoje? ¸ iz napisanega sodeč ja kaj bo šele, ko jaz napišem, da moj 3 letnik rola brez problema joint pa to daj bodi tiho.....saj ga je itak tvoj naučil
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:17:52
|
|
|
|
pikica36
|
mater ste ene čudne , čist odvisno od otroka. eni prej osvojijo drugi kasneje eni nikoli, pa ni z nobenim nič narobe. moj sin se je pri treh letih in pol letih vozil s kolesom- brez pomožnih koles, od kolegice sin pa še pri šestih letih ni obvladal kolesa.. pač.... kaj zato!!pa sta oba čist normalna otroka. tvoja pač mogoče nima take motorične sposobnosti, je pa kje drugje boljša.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 14:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:19:48
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A se bojiš da bo od kolegice mala boljša od tvoje? ¸ iz napisanega sodeč ja kaj bo šele, ko jaz napišem, da moj 3 letnik rola brez problema joint pa to daj bodi tiho.....saj ga je itak tvoj naučil je bil pa dober učenec, tako kot hčerka timotejine kolegice....en dan in je prekosil mojstra
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:20:25
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A se bojiš da bo od kolegice mala boljša od tvoje? ¸ iz napisanega sodeč ja kaj bo šele, ko jaz napišem, da moj 3 letnik rola brez problema joint pa to daj bodi tiho.....saj ga je itak tvoj naučil je bil pa dober učenec, tako kot hčerka timotejine kolegice....en dan in je prekosil mojstra geni, geni
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:20:39
|
|
|
|
bskrle
|
Oh, pač ene mame rade pretiravajo. No naša petletnica je v soboto prvič stala na rolerjih in danes niti slučajno ne rola sama!
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:20:59
|
|
|
|
ninocka
|
Ja in? Od sosede starejsi se zdaj ne zna lepo brcnit zoge, nas jo pa ful lepo brca. Razlike med njima je pa skor 4 leta. Pa a se jst zdej hvalim, al kaj, ce recem, da nas pri 3.5 letih "igra" fuzbal po dvoriscu? Od ene kolegice tamali je pa pri manj kot 15 mesecih ful lepo rekel pizama, ko je nas iz ust spravil komaj A. Pa se mi ni zdelo, da se hvali, niti nisem bla uzaljena, ker moj otrok se ne govori. Eni otroci se dolocene stvari prej naucijo kot drugi. Ce si pa ti zaradi tega uzaljena, je pa to TVOJ problem. Volga, mal izven konteksta, mam eno vprasanje - ti si mela ene probleme s prijatelckom od tvojega malega - ko je kar hodil v hiso in take, ce se prav spomnim? Kako si resila, res nujno rabim nasvet...
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:22:46
|
|
|
|
higuys
|
geni, geni ti , pravim, mama zna dobro pet v mikrofon, mali pa rolat
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:23:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Volga, mal izven konteksta, mam eno vprasanje - ti si mela ene probleme s prijatelckom od tvojega malega - ko je kar hodil v hiso in take, ce se prav spomnim? Kako si resila, res nujno rabim nasvet... Ja, sem imela. Kaj pa vem, parkrat sem se kar neumno nareidla, ko je recimo v šoli težil, da bi popoldne k našemu prišel, pa sem rekla, da ima naš takrat karate, pa drugič glasbeno šolo....pa da nekam gremo...in se je potem kar odvadil. Tudi mama me ni več klicala,. da bi njihov k nam prišel ali kontra. Je pa res bilo enkrat malo neprijetno, ali pa tudi ne, ko je moj mali rekel, da ga je pač un povabil oz. vprašal, če bo prišel popoldne k njemu, pa je naš rekel, da ne, da ga mami ne pusti. O.K., tudi prav. Ja, zdaj imamo mir, je pa to res zoprna zadeva.
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:23:58
|
|
|
|
higuys
|
ma, sram vaju nej bo. sram. se posuvam s pepelom...veš katerim
|
|
|
|
RE: Pišuka, tole mi pa dvigne 23.4.2009 14:24:02
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys geni, geni ti , pravim, mama zna dobro pet v mikrofon, mali pa rolat ja, ati pa je akrobatski pilot me zanima, kak se bo to na malem odražalo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?