Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:08:18
|
|
|
|
Anonimen
|
počas te bo že vroče v pajkicah
|
|
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam.....po večini sem opazila enobarvne s čipko spodaj. Tako sedaj nosijo italjanke, one pa se baje spoznajo na modo. Zgoraj pa dolgi, široko in FUL pisano tuniko, prepasano pod joški. Tako, da sem jaz sedaj ko sem po ultra zadnji modi
|
|
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:11:13
|
|
|
|
Mala_princeska
|
No pozabla sem napisat tri-četrt pikčaste pajkice, to sem opazila pred nekaj minutami.
|
|
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:14:08
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz nosim pajkice enobarvne. Zgoraj pa tuniko, ki mora biti letos obvezno odštekana. Jaz se v pikčastih pajkicah ne bi dobro počutila. In če dobro razmislim, nisem še videla nobene, ki bi mela pikčaste pajkice. Je pa možno, da je in. So pa sicer letos moderni pikčasti vzorci, samo ko sem že napisala...jaz ne bi oblekla pikčastih pajkic, ampak tuniko. Za bolj vroče dni pa so pajkice, ki segajo malenkost čez koleno. Mam ene take, ki so malo čez koleno, majo pa notri vrvico in jih lahko skrajšaš nad koleno. In ob robu se tak fajn naberejo, tak da prav super zgleda.
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:18:05
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Sam bejbe, ne predstavljam se v pajkicah, ker me spominjajo na mladost - nikoli jih nisem rada nosila, so bile pa full moderne; negativen prizvok je bil pri pajkicah zaradi ene bajse, ki jih je ves čas nosila. No mogoče si jih pa umislim, enobarvne - malo čez koleno, pa rdečo tuniko s pikami - če jo najdem - obožujem rdečo in pike, pikice.
|
|
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:31:13
|
|
|
|
tanikaa
|
Priceska, boš videla, da boš ful dobro zgledala. Odvisno je tudi, kolk si velika. Vsaj tu mi moja višina pride prav . Glih danes sem mela v službo oblečene črne pajkice in črno rdečo tuniko, ki se ob bokih čisto narahlo nafrfora (ne vem, kak naj drugče opišem) in bila sem ful zadovoljna. Mi je prav lepo skrilo široke boke.
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:32:41
|
|
|
|
tanikaa
|
Aja, tunika pa ni pikčasta, ampak ma rdeče poševne črte in malo večji dekolte. Dobro bi se podala ženski, ki ma probleme s trebuščkom. Prav fajno postavo naredijo te črte.
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:36:43
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Taanikaaaa torej bi men vse skup do fulaaa pasalo in bi zgledala kot nosečnica , no malo se šalim, bom res kej pošnjofala po štacunah.
|
|
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 20:58:55
|
|
|
|
MALINČICA
|
Torej tunike niso za male, kot sem jaz?
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 14.5.2007 21:31:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Petke daj zraven pa bo. Koliko pa si velika?
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 9:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa .....Mi je prav lepo skrilo široke boke. Rit? Ali boke?
|
|
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 9:49:34
|
|
|
|
filipinka
|
Zdaj ravno sem jih videla v New Yorkerju! Niso mi ravno najbolj vsec! Vsake oci imajo svojega malarja!
|
|
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 9:52:57
|
|
|
|
MALINČICA
|
Petke? Če pa imam nogo števikle 34!! Nič petk! Velika pa sem okoli 155cm ali pa mogoče manj.
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 9:59:57
|
|
|
|
Taula
|
In če dobro razmislim, nisem še videla nobene, ki bi mela pikčaste pajkice. Kje pa ti živiš? Jaz jih vidim vak dan ful. Včeraj sem videla celo eno z rdečimi pajkicami in gor belimi srčki. Obup.
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 10:05:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Kje pa ti živiš? Jaz jih vidim vak dan ful. Včeraj sem videla celo eno z rdečimi pajkicami in gor belimi srčki. Obup. [/quote] Da nisva videla iste ženske. A ti to v Lj vidla?
|
|
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 10:10:09
|
|
|
|
Taula
|
Da nisva videla iste ženske. A ti to v Lj vidla? Jap.
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 10:34:27
|
|
|
|
popi
|
Pajke pa jaz, So mi pa všeč tunike.Kam bi jo lahko še oblekla,na nizke pete? lp
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 14:28:00
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula In če dobro razmislim, nisem še videla nobene, ki bi mela pikčaste pajkice. Kje pa ti živiš? Jaz jih vidim vak dan ful. Včeraj sem videla celo eno z rdečimi pajkicami in gor belimi srčki. Obup. V MS. In tukaj pač še nisem videla.
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 14:35:06
|
|
|
|
Taula
|
V MS. In tukaj pač še nisem videla. Pridi kej v mesto...pa še jaz te na kofe peljem, da vidim slavno guzo.
|
|
RE: Pi.kaste pajkice - moda 15.5.2007 14:41:36
|
|
|
|
tanikaa
|
V Ljubljani bom naslednji mesec. In kupila si bom ****ste pajkice.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?