Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pištola z vročim lepilom 3.11.2005 22:12:22
|
|
|
|
Nasy
|
Že nekaj časa razmišljam o tem, da bi jo kupila pa ne vem, na kaj naj bom pozorna, v čem je fora, v čem je razlika? A je potrebno potem ta patronček al kaj je to, bombica, porabit, se strdi... na kratko, nimam pojma...če mi lahko katera pove, bi bila zelo vesela! Hvala, pupe!
|
|
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 3.11.2005 22:18:42
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz jo uporabljam kadar potrebujem fixno dekoracijo. V pištolo daš silikonsko lepilo, ki se začne topiti, ko se pištola segreje. Nato pritisneš na petelina in silikon prileze ven. Ko je dovolj vroč gre brez problema kadar pa pištola še ni dovolj vroča gre težko. Z njo lahko lepiš malodane vse. Ko si porabila silikona dovolj kolikor si mislila potem ga ne jemlješ ven ampak ga pustiš noter za naslednjič. Pištolo pa pustiš da se ohladi. In še nekaj ! Zeloo hitro se lahko opečeš, ker je vrh pištole zeloo vroč! Auuu!!!!
|
|
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 3.11.2005 23:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa obcasno se ti potem takoj odlepi Vsaj meni se je, tako da raje uporabljam Mekol
|
|
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 4.11.2005 7:13:58
|
|
|
|
fipi
|
Kje pa se da kupit ta pištola
|
|
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 4.11.2005 7:57:46
|
|
|
|
puncica
|
Špar, baumax, merkur, skratka povsod ko majo take tehnične zadeve, nekje imajo tud akcije
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 4.11.2005 8:01:43
|
|
|
|
fipi
|
Puncica; zdaj mi je pa nerodno. Vse povsod se dajo kupit, jaz, pa nisem nikjer zasledila
|
|
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 4.11.2005 8:27:55
|
|
|
|
puncica
|
Ja sej če ne rabiš nisi pozorn in niti ne vidiš No zdej boš pa bol pozorna, sicer pa bodo sigurno akcije zdej v božičnem času, sigurno tud te pištolce.
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 4.11.2005 9:22:24
|
|
|
|
čebelica maja
|
Tudi jaz jo imam in sem zelo zadovoljna z nakupom. Pa veselo ustvarjanje!
|
|
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 4.11.2005 10:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi jo uporabljamo. Uporabiš jo lahko skoraj za vse. Zavijanje daril doma postane prava umetnost. Meni je prišla zelo prav, ker sem naredila okvirje iz gipsa, pa jih nisem mogla drugače dat na steno kot s to pištolo. So precej težki in nobeno drugo lepilo ni prijelo. Žebelj in gips pa ne gresta skupaj. Kupi jo. Sploh ni draga.
|
|
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 4.11.2005 22:09:48
|
|
|
|
Nasy
|
Ja, saj bi si jo zato kupila, ker bo zdaj gotovo kje v akciji...sicer sem si jih že ogledovala tudi v OBIju. No, je kje kak >haklc< pr teh pištolah? V čem je finta, če kupiš cenejšo da ne bom pol porabla še goro selotejpa
|
|
|
|
RE: Pištola z vročim lepilom 4.11.2005 23:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo jo kupl v Sparu, ko je bla znizano. Pa ne vem od katere firme je .. taka crna skatla z rumeno-rdecim logotipom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?