|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piškotki... za alergike
29.10.2008 8:55:27   
matic0105
Hej, spet imam težavo, kaj ponuditi našemu user posted image , ki je alergičen na KML, sladkor  in žitarice (pšenica najbolj, ostalo tako tako) - je bilo ugotovljeno na bioresonanci. Sicer mu dajemo sadje, zelenjavo, kašice, krompir, polento... Slabo pridobiva na teži in  treba ga je malo porediti user posted image . Zato mi že zmanjkuje idej - kaj mu sploh še ponuditi bolj kaloričnega oz redilnega in zdravega - rižolino, krompir, polento. Iščem piškotke, da bi jih dodala sadju, pa so vsi iz pšenice ipd. A poznate kake piškotke ali keksolino, ki ne bi vseboval pšenice?
Hvala, pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Piškotki... za alergike
29.10.2008 10:57:48   
Anonimen
Proseni kosmiči od Alnature iz DM. Piškotke sem pa tudi že jaz iskala, pa brez uspeha. A piro lahko?

(odgovor članu matic0105)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2008 12:30:37   
Tanik
v DM, spar, mercator, poglej za tiste ki so alergični na gluten, prečrtana pšenica in tudi dobiš piškote ki so narejene brez mleka.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2008 14:42:05   
Pi-kica 1
Če ne sme sladkorja, piškoti odpadejo. Itak ni preveč dobro otroka, ki ima toliko težav s prehrano, s sladkim hranit. Svetujem ti koruzne izdelke, pri nas so se zelo obnesli. Npr. testenine
http://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=70
Namesto brezglutenskega kruha, ki ga ravno tako ni smel, sem mu ponudila raje koruzne krekerje
http://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=110
Zelo rad je imel koruzne in riževe kroglice, ki jih lahko ponudiš tudi z riževim ali sojinim mlekom, če ga sme.
http://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=77
Vsi ti izdelki so iz čiste koruze in brez dodanega sladkorja. Moj sinko jih še zdaj, ko že lahko je pšenico, z veseljem uživa.
Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2008 16:57:36   
mamica 1
Od Glutano piškoti ne vsebujejo mleka, jajc, pšenice, sladkorja..., tak da so dobri za vas in so full okusni. Jaz jih kupujem v Planetu Tuš.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2008 10:56:58   
rumenasoncnica
Tudi mi kupujemo obročke od Glutana v tušu, dvojne piškote brez pšenice pa sem našla tudi v DM v Grazu.

(odgovor članu mamica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2008 23:34:35   
tatam
Mercator ima tudi ene pirine piškote.Mi jih jemo,pa je glih tak alergičen na mleko in pšenico.
Od kašic pa se dobi lino riž s petimi vrstami sadja,riž z banano in jabolko in riž s koruzo.Jaz sem klicala direkt podravko,da so mi povedli kje  v naši okolici jih prodajajo.Zdaj jih majo že večinoma vsi hipermarketi mercator al interspar.

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?