Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Piškotki... za alergike 29.10.2008 8:55:27
|
|
|
|
matic0105
|
Hej, spet imam težavo, kaj ponuditi našemu , ki je alergičen na KML, sladkor in žitarice (pšenica najbolj, ostalo tako tako) - je bilo ugotovljeno na bioresonanci. Sicer mu dajemo sadje, zelenjavo, kašice, krompir, polento... Slabo pridobiva na teži in treba ga je malo porediti . Zato mi že zmanjkuje idej - kaj mu sploh še ponuditi bolj kaloričnega oz redilnega in zdravega - rižolino, krompir, polento. Iščem piškotke, da bi jih dodala sadju, pa so vsi iz pšenice ipd. A poznate kake piškotke ali keksolino, ki ne bi vseboval pšenice? Hvala, pozdravček.
|
|
|
|
RE: Piškotki... za alergike 29.10.2008 10:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Proseni kosmiči od Alnature iz DM. Piškotke sem pa tudi že jaz iskala, pa brez uspeha. A piro lahko?
|
|
|
|
RE: Piškotki... za alergike 29.10.2008 12:30:37
|
|
|
|
Tanik
|
v DM, spar, mercator, poglej za tiste ki so alergični na gluten, prečrtana pšenica in tudi dobiš piškote ki so narejene brez mleka.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Piškotki... za alergike 29.10.2008 14:42:05
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Če ne sme sladkorja, piškoti odpadejo. Itak ni preveč dobro otroka, ki ima toliko težav s prehrano, s sladkim hranit. Svetujem ti koruzne izdelke, pri nas so se zelo obnesli. Npr. testenine http://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=70 Namesto brezglutenskega kruha, ki ga ravno tako ni smel, sem mu ponudila raje koruzne krekerje http://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=110 Zelo rad je imel koruzne in riževe kroglice, ki jih lahko ponudiš tudi z riževim ali sojinim mlekom, če ga sme. http://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=77 Vsi ti izdelki so iz čiste koruze in brez dodanega sladkorja. Moj sinko jih še zdaj, ko že lahko je pšenico, z veseljem uživa. Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.
|
|
|
|
RE: Piškotki... za alergike 29.10.2008 16:57:36
|
|
|
|
mamica 1
|
Od Glutano piškoti ne vsebujejo mleka, jajc, pšenice, sladkorja..., tak da so dobri za vas in so full okusni. Jaz jih kupujem v Planetu Tuš.
|
|
|
|
RE: Piškotki... za alergike 30.10.2008 10:56:58
|
|
|
|
rumenasoncnica
|
Tudi mi kupujemo obročke od Glutana v tušu, dvojne piškote brez pšenice pa sem našla tudi v DM v Grazu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokomNekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?