Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Philips brivnik oz depilator 29.4.2008 13:14:58
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Depilator je gun, ka ma kao ene diske - tega imaš za puljenje dlak po nogah, drugi nastavek je pa za britje - ga uporabljam za pod pazduho in roke.
|
|
RE: Philips brivnik oz depilator 29.4.2008 13:19:24
|
|
|
|
bt08
|
Hvala,nisem točen vedla ker je ker za brit itak da vem ker se da,za bikini je pa un k so eni kao krogci gor kao diski ja.
|
|
RE: Philips brivnik oz depilator 29.4.2008 15:15:49
|
|
|
|
gojska
|
Hvala,nisem točen vedla ker je ker za brit itak da vem ker se da,za bikini je pa un k so eni kao krogci gor kao diski ja. joj boga revčka, mučilno napravo si dobila
|
|
|
|
RE: Philips brivnik oz depilator 30.4.2008 15:48:34
|
|
|
|
bt08
|
Gojska javim a bom revčka a ne!Če me bo bolel,čeprav mene ne tok ponavadi,javim!
|
|
RE: Philips brivnik oz depilator 8.5.2008 7:32:42
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz imam tudi tega, 2v1, pa ti moram reč da sem on del ko je za puljenje uporabila samo enkrat. Mene tak boli ko , pa še kožo imam po tem par dni čist pikasto. Sicer pa je fajn on del ko je za brit. Tistega pa redno uporabljam. In kako deluje to pri tebi, uporabljaš depilator al ne? Javi, da ugotovim al sem sam jaz tako mehkužna..
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.