|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Philips FC9164 sesalec
11.6.2008 21:28:29   
Anonimen
Ima kdo ta sesalec in kako ste zadovoljni z njim?

http://www.nakupovanje.net/PHILIPS-FC9164-Sesalnik-sesalec-FC9164-pr-1110424
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Philips FC9164 sesalec
11.6.2008 21:29:28   
Strawberrie Cherrie
Ne, imamo Vorwerkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2008 21:32:55   
Anonimen
Joj nehiuser posted image user posted image

Sm si ga sposodla in ni šans res da ga kupim. Skor sm se ubila, pol stvari sm prekuclna po stanovanju, prah sm čutla v zraku pol, pod sedežno nism mogla pridt, pa pod mizico v dnevni tud ne, da o tem da za sedežno pa za akvarijem nism mogla sesat sploh ne govorim......
Ni šans.

Rabim mičkn okreten in močen sesalc.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2008 21:34:27   
Strawberrie Cherrie
Ok. sam posesa še vedno najboljeuser posted image In traaaajjjaaauser posted image

Drugače imajo pa moja mati takelega electroluxa, nekih 200ojrov je prišel in je mati kar zadovoljnauser posted image
Hepi zdejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2008 21:35:44   
Anonimen
Nimam.

Je pa lusen in lep...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2008 21:42:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Ok. sam posesa še vedno najboljeuser posted image In traaaajjjaaauser posted image

Drugače imajo pa moja mati takelega electroluxa, nekih 200ojrov je prišel in je mati kar zadovoljnauser posted image
Hepi zdejuser posted image

Jauser posted image .
Drgač je ta pa kar močan, tko da pomoje ni nč slabš k una zelena pošast k mi je nardila lise po stenah k sm se butala z njimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2008 21:45:53   
Strawberrie Cherrie
Karin, en predlog. Naj raje kar tvoj sesa. Glede na možnost povečanja stroškov barvanja in menjave pohištva ob tem, ko se spraviš ti to početuser posted image Raj ga buli v rit tačas, okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2008 21:48:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Karin, en predlog. Naj raje kar tvoj sesa. Glede na možnost povečanja stroškov barvanja in menjave pohištva ob tem, ko se spraviš ti to početuser posted image Raj ga buli v rit tačas, okuser posted image

Moj velecenjeni gospod je obupal po petih minutah sesanja s to stvarjo, ker se je v spalnici skor polomu k je hotu za pojstlo posesatuser posted image
Tko da še en razlog proti zeleni pošasti - dedc ne mara z njo sesatuser posted image
Ta rdeč mu je pa fleten, k ma lite feltne kaouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2008 21:59:49   
Strawberrie Cherrie
Ej sam neki, glede na to, da imata po tvojih opisih sodeč tko bolj zvite površine, ki jih je potrebno posesat, zakaj potem ne kupita tistega stoječega huvra? rozangauser posted image

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=60C3E819-5B90-F7CA-966D-EE1CB532EB71&linkid=15
ps:ne najdem rozanegauser posted image

tale electrolux ma tut hepa: http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=91F470DC-0A7F-2B82-432A-28424E0EE73F&linkid=15

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 11.6.2008 22:03:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2008 22:08:00   
Anonimen
Zato ker s tem ne pridem za sedežno in za akvarij, pa za pojstlo tud ne. Je med steno pa omaro oz. sedežno sam ene 10 centi placa. Pri tem k jih jst gledam pač stakneš krtačo dor in sam z cevjo zadej posesaš, čist simpl, isto strop in kote, tam morš pa celga dvignt.
Ful mi niso praktični ti stoječi sesalci. Za čez teden tko na hitro posesat ja, za temeljito sesanje pa ni šans.
S tem da ful niso močni, je ta moj ful močnejši, pa še turbo krtačo ma pa lite feltneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2008 22:08:46   
Strawberrie Cherrie
Ok, bom nehala z nasveti.

Pejt kupit lite feltne pa nam nehi težit s temi sesalciuser posted image

(p.s.: upam, da si boš v hiški naredila centralni sesalni sistem, da ne boš še 1x težila, kteri sesalec pa je primeren za ne 10centi prostore; p.s.2: upam, da veš, da se malo šalim, da ne bom spet dobila doze, da sem nesramnauser posted image )

p.s.3: tej pa pejt še vsaj tele huverčke pogledat, ko jih vlačiš za seboj. zakaj? ker je huver (ok, hoover) zame firma, ki res dela takšne stvari, da se šikajo.

Konec piesev.

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 11.6.2008 22:14:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2008 22:20:42   
Anonimen
upam, da si boš v hiški naredila centralni sesalni sistem, da ne boš še 1x težila, kteri sesalec pa je primeren za ne 10centi prostore

To pa 100%user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2008 22:24:33   
lelaval
Jaz imam Wispera in sem ful zadovoljna z njim. Res, da bo letos dopolnil že 10 let in je bil drag kot pes (takrat 140 jurjev - moj me je skoraj nagnal user posted image  user posted image  ), a če gledam na to, da se še ni nič pokvaril (že trkam po lesu user posted image ), je bil vreden tega denarja. Sem takrat oklevala med vodnim in tem - globinskim, pa sem se odločila za slednjega.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2008 22:27:41   
vesel
Priporočam Electrolux Twin clean---zelooooo zadovoljna!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.