Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 17:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Groza, groza, groza Nisem mogla do konca pogledati.
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 18:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne mislim gledat posnetka, ker pogleda na to enostavno ne prenesem. Sem že nekajkrat gledala take posnetke in se psihično skup spravljala po par dni. Če mi lahko peticijo pošlješ, ne da rabim prej kaj gledat, se toplo priporočam. Na ZS ali mail (ikonca spodaj).
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 18:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
enako kot tašonka.
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 18:03:41
|
|
|
|
malecka
|
Sori ampak nisem mogla do konca gledat in nočem vedeti, kakšen konec je. To je za
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 18:05:30
|
|
|
|
malecka
|
No me je tako šokiralo, da sem pozabila napisati, da tud meni lahko pošlješ peticijo.
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 18:07:29
|
|
|
|
cukerček
|
z veseljem vam vsem pošljem peticijo ampak rabim email naslove
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 18:48:12
|
|
|
|
lara larissa
|
Totalno svinjsko kaj vse človek lahko naredi, ma kaj svinsko ni tako grdega izraza za te ljudi. Nisem mogla gledati posnetka do konca, ampak sem absolutno za podpis tega!!!! Aja pa še to, verjetno me bodo ene spet skurcale po domače povedano kot psa, ampak mi je vseeno......ti ljudje ki to delajo bi jim jaz brez slabe vesti privoščila isto smrt, kot jo oni povzročajo tem živalim......no s tem da pa vseeno ne bi želela gledati njihovih zadnji vzdihljajov .
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 19:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem to že zdavnej videla, tud podpisala. Je pa mal bebasto pričakovat da se bo to zarad podpisov nehalo. Dokler bo na svetu folk ki bo kupoval krzno, se bo tud to dogajalo. Kjer je povpraševanje je tud ponudba. In to je pač to. Pa po pravici....tud okol nas se take in še marsikakšne stvari dogajajo živalim, pa folku dol visi. Ker se je najlažje stran obrnt. No men je vse to grozno. Sram me je ... dostikrat, da sm sploh človk. K nobena žival nima tko zblojenga uma da bi se tako mazohistično znašala nad katerimkoli živim bitjem.
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 19:05:21
|
|
|
|
malecka
|
z veseljem vam vsem pošljem peticijo ampak rabim email naslove Saj imaš spodaj pod nami ikonice za mail
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 20:06:56
|
|
|
|
lol
|
jaz bi de tudi rada podpisala.
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 20:10:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
To je že precej star posnetek, to se dogaja zelo pogosto.Je pa grozno, seveda..in edini, ki lahko kaj spremenimo smo mi.En po en pa se nabere.Nič drugače ne ravnajo z živalmi, na katerih testirajo kozmetiko, ki jo potem tudi veliko RR-jevk uporablja.
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 21:02:08
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz tudi nisem mogla gledat do konca. Pa verjetno še spat ne bom mogla. Uboge živali. Dam podpis
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 28.11.2007 22:28:50
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem po parih sekundah nehala gledat . Sem že videla podoben posnetek, pa sploh nisem mogla spat tisto noč, šok do konca. Tudi jaz bi tem, ki to počnejo, privoščila isto usodo Pa vsakemu, ki kupi karkoli krznenega, bi zraven dala še ta posnetek...po moje bi bil to zadnji kos krzna, ki bi ga kupili... Ti pošljem mail na ZS...
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 29.11.2007 0:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukerček z veseljem vam vsem pošljem peticijo ampak rabim email naslove Moj mail je tasi_p@yahoo.com
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 29.11.2007 7:30:17
|
|
|
|
honey
|
Cukrček, pošlji še meni obrazec, prosim: renata.kogovsek@gmail.com Sicer si posnetka nisem ogledala, ampak kot sem prebrala iz vaših postov, sem ugotovila, da se gre zaradi krzna. Uboge živali Enkrat sem brala neki letak o tem, kako gojijo in ubijajo živali zaradi krzna in moram reči, da vsakič, ko vidim kakšno žensko/moškega, ki je oblečen v krzno, bi ji najraje vrgla tisti letak v glavo, da bo videl/a, kaj ima na sebi. Ogabno, res.
|
|
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 6.12.2007 22:46:09
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Sem brez komentarja in v šoku Moj email: katja50@email.si
|
|
RE: Peticija proti mučenju živali 16.12.2007 13:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tudi peticijo, prosim na patrickovamami20@gmail.com Me je pa video tako prizadel, sicer sem gledala le minutko, pa nisem zdržala več.. Se še zdaj spomnim božčeka
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?