Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Peskano steklo- kuhinja? 4.1.2007 19:22:40
|
|
|
|
tulip
|
Jaz ga nimam v kuhinji, ampak na predelni steni med kuhinjo in drugim prostorom, je res lepo, ampak se maščoba od kuhanja kljub zračenju in napi lahko fajn zažre v luknjice in je res težko čistit. Moraš to delat sproti, drugače je kot na npr. stekleni napi - katastrofa, ali pa maščoba + prah na kakšni stekleni luči, žaluzijah...
|
|
|
|
RE: Peskano steklo- kuhinja? 4.1.2007 20:31:50
|
|
|
|
rija
|
Veliko boljše od peskanega stekla je navadno, oblepljeno z peskano folijo iz zadnje strani. Jaz imam takega in se čisti fenomenalno, ker je za razliko od peskanega čisto gladko. Sicer pa lahko hrapavo stran peskanega stekla obrneš na steno in pride enako, le, da je folija bistveno cenejša....izgled pa isti.
|
|
RE: Peskano steklo- kuhinja? 4.1.2007 21:50:38
|
|
|
|
atinav
|
Mi imamo kaljeno steklo in moram rečt da je super, meni tudi niso všeč ploščice in vidim da smo se res dobro odločili. Naša soseda pa ima navadno steklo steno pa so pobarvali oranžno in tudi super zgleda.
|
|
RE: Peskano steklo- kuhinja? 5.1.2007 8:05:00
|
|
|
|
LARIKA
|
Atinav zate itak vem kaj imaš . Pri tebi sva se zaljubila v tol varjanto . Samo ti si rekla, da s tem steklarjem nisi bila ravno zadovoljna,a ne? No saj grem danes malo počekirat po Ljubljani, kako to zgleda, kakšne barve imajo, koliko to stane,.... In definitivno ne bojo ploščice . Sva se že odločila, da bova dala steklo, samo najti morava dobrega steklarja, pa bo.
|
|
|
|
RE: Peskano steklo- kuhinja? 5.1.2007 8:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva pa imava v kuhinji fini mozaik putz...Super izpadlo.Pol pa se povrhu prelakirano z lakom...Zaenkrat ni problemov z umazanijo..bom javila se cez kaksno leto
|
|
|
|
RE: Peskano steklo- kuhinja? 5.1.2007 8:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
evo slikco na leina.moj-album.com
|
|
|
|
RE: Peskano steklo- kuhinja? 5.1.2007 10:41:16
|
|
|
|
Meggi
|
Mene pa zanima, kje se da to videt kaljeno steklo. Bi se dalo kako fotko ruknat gor.? Kako gre s tistim barvanjem stekla? Jaz sem se drgač spomnala na pleksi barvno steklo. Sam mi je bilo predrago glede na to, da ne bo še naša kuhna fiksno postavljena! Hvala za ideje.
|
|
|
|
RE: Peskano steklo- kuhinja? 5.1.2007 23:49:09
|
|
|
|
rija
|
meggi, kaljeno steklo zgleda enako kot navadno, vendar je bolj trpežno in če se zlomi dobiš prah oz. zrnca ne pa celih plošč kaljeno je boljše edino zaradi vročine pri kuhanju....pa tudi z navadnim ni problema.....preverjeno kaljeno pa je kar veliko dražje....
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?