|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peskano steklo- kuhinja?
4.1.2007 19:07:38   
LARIKA
Da ali ne?

Zanima me katera ga ima? Je zadovoljna z njim? Midva se namreč odločava med ploščicami in peskanim steklom, ker nama je res všeč. Priznam pa, da mi nobene ploščice niso všeč user posted image . Vse so mi take češke. Všeč so mi samo talne, takih pa ne moreva dati v kuhinjo na steno user posted image .

Skratka zanima me mnenje tistih, ki ga imajo. Vsako mnenje je zelo zaželjeno.

Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peskano steklo- kuhinja?
4.1.2007 19:22:40   
tulip
Jaz ga nimam v kuhinji, ampak na predelni steni med kuhinjo in drugim prostorom, je res lepo, ampak se maščoba od kuhanja kljub zračenju in napi lahko  fajn zažre v luknjice in je res težko čistit.
Moraš to delat sproti, drugače je kot na npr. stekleni napi - katastrofa, ali pa maščoba + prah na kakšni stekleni luči, žaluzijah...

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 20:31:50   
rija
Veliko boljše od peskanega stekla je navadno, oblepljeno z peskano folijo iz zadnje strani. Jaz imam takega in se čisti fenomenalno, ker je za razliko od peskanega čisto gladko. Sicer pa lahko hrapavo stran peskanega stekla obrneš na steno in pride enako, le, da je folija bistveno cenejša....izgled pa isti.

...vox populi...

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2007 21:50:38   
atinav
Mi imamo kaljeno steklo in moram rečt da je super, meni tudi niso všeč ploščice in vidim da smo se res dobro odločili. Naša soseda pa ima navadno steklo steno pa so pobarvali oranžno in tudi super zgleda.

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2007 8:05:00   
LARIKA
Atinav zate itak vem kaj imaš user posted image user posted image . Pri tebi sva se zaljubila v tol varjanto user posted image . Samo ti si rekla, da s tem steklarjem nisi bila ravno zadovoljna,a ne? No saj grem danes malo počekirat po Ljubljani, kako to zgleda, kakšne barve imajo, koliko to stane,.... In definitivno ne bojo ploščice user posted image . Sva se že odločila, da bova dala steklo, samo najti morava dobrega steklarja, pa bo.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 8:20:10   
Anonimen
Midva pa imava v kuhinji fini mozaik putz...Super izpadlo.Pol pa se povrhu prelakirano z lakom...Zaenkrat ni problemov z umazanijo..bom javila se cez kaksno letouser posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2007 8:29:28   
Anonimen
evo slikco na leina.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2007 10:41:16   
Meggi
Mene pa zanima, kje se da to videt kaljeno steklo. Bi se dalo kako fotko ruknat gor.? Kako gre s tistim barvanjem stekla?

Jaz sem se drgač spomnala na pleksi barvno steklo. Sam mi je bilo predrago glede na to, da ne bo še naša kuhna fiksno postavljena!

Hvala za ideje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2007 23:49:09   
rija
meggi, kaljeno steklo zgleda enako kot navadno, vendar je bolj trpežno in če se zlomi dobiš prah oz. zrnca ne pa celih plošč user posted image  kaljeno je boljše edino zaradi vročine pri kuhanju....pa tudi z navadnim ni problema.....preverjenouser posted image  kaljeno pa je kar veliko dražje....

...vox populi...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2007 12:52:08   
*NaTaŠa*
http://www.asm.si/html/prodajni_prog.html

Tukaj lahko vidiš kako to zgleda.Na zadnjo stran stekla je nalepljena folija in obdelana, tako da ni varjante da bi se npr. po določenem času kje odlepila in bi nastali mehurčki ipd.

Lp, Nataša

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?