Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Penzion za pse-Tara-izkušnje?? 31.7.2006 12:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj me skrbi... V sredo gremo na dopust.Za našega kosmatinca nismo uspeli dobit dovoljenja za apartma,v katerem bomo,pa tud za varstvo sedaj ni nikogar na voljo,ker so vsi na dopustu.Zato smo se odločili,da gre naš Cof na dopust v penzion Tara(Pernica al Pesnica pri Mariboru-nevem). Mene pa ful skrbi,kako bo to,ker smo zlo navezani en na drugega.Ma katera kakšne izkušnje?Morda s tem penzionom?Kako bi ga pripravili,da mu ne bi bilo preveč hudo?Sam namreč ni še bil nikjer sam,več dni(star je dobro leto)... Upam,da katera napiše kakšno dobro izkušnjo,ker bo mene pobralo od skrbi.Najraje bi ostala doma...
|
|
|
|
RE: Penzion za pse-Tara-izkušnje?? 31.7.2006 12:46:14
|
|
|
|
baguSka
|
S tem penzionom konkretno nimam izkušenj, mamo pa nekaj izkušenj z enim drugim hotelom in moram ti priznat, da če je tak kot tisti tvoj, potem tvoj kuža ne bo več hotel domov!!!!! Čist resno!!!! Tok lepo skrbijo za njih in jih vozjo na sprehode, jih futrajo, jih razvajajo, jih vozjo na pasje urice, da se igrajo z drugimi kuzki... Skoz jih majo pod kontrolo in bodi brez skrbi!!!! Ko ga boš prišla iskat, te še pogledal ne bo!! Edino kar mu nesi tja njegovo dekico in igračke..
|
|
|
|
RE: Penzion za pse-Tara-izkušnje?? 31.7.2006 12:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Baguska,v katerem hotelu pa je bil tvoj kosmatinec?Kakšna je bila cena varstva za dan?
|
|
|
|
RE: Penzion za pse-Tara-izkušnje?? 1.8.2006 0:10:26
|
|
|
|
borovnička
|
Ja ta hotel bi pa tud mene zanimal. Sicer bolj za drugo leto ker se je letos izkazalo, da je najina psička nekako v breme drugim, ki jo pazijo ko naju ni za kak teden doma. Sicer nisem bla nikoli za to, da se da kužka v hotel, ker najina je tako navezana na naju, da bi verjetno kar umrla od žalosti tam, pa še drago je. Ampak si pa baguška tako navdušeno napisala, da me res zanima kako je tam, oz. kje to sploh je.
|
|
|
|
RE: Penzion za pse-Tara-izkušnje?? 3.8.2006 10:51:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pri nas doma vodim en takšen hotel, pa vam povem, da je tut dost od vzgoje vašega psa odvisno - zdejle sem imela dva psa, ki sta se prav lepo razumela tudi z mojim in smo imeli prav lepih 14dni - razgrajali in igrali so se kot majhni fantički - pač pri nas je tko, da gre pes 3x dnevno ven, od tega 1x na daljši sprehod, boksi so čisti in urejeni (razen, če nam kateri izmed psov ne pusti trajnega spominka zagrizenega v les), če so psi socializirani se med seboj igrajo, če pa jim ostali psi niso ravno pri srcu, pa nič hudega - so pač tko posamično zunaj - hranjeni so pa z vrhunsko in kvalitetno hrano eukanuba, tudi eukanuba diet, za pse s problemi in pa starejše pse, so v senčki celi dan in čas brez lastnika preživijo z nami ...edini pogoj je, da so psi cepljeni, razglisteni in podobne veterinarske zadeve, da potem nihče od teh gostov ne faše kakšne zadeve..Pa mislim, da jim je kar lepo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?