Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:30:35
|
|
|
|
kofetek2010
|
Ja, takšno ja.
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:32:50
|
|
|
|
Maxica
|
Imamo sam tuš.
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Ja, takšno ja. Kako je pa takšni ime?
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:38:39
|
|
|
|
Tinky
|
Palmolive - Aroma Therapy (sensual)
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Razne. Zdaj imam eno algasto, čaki grem pogledat, kaj piše gor..algemarin wellnes, pa rdeč morski konjiček je gor, je pa mislim da litrska pakunga. Mi je v redu, vodo obarva na modro in naredi velilko dišeče pene. Sem pa med drugim zadnjič probala od L ocitana eno šumečo tableto za v vodo, pa nisem bila prav nič zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:45:16
|
|
|
|
ledenka
|
Palmolive Turkish Bath - zelo penasta in nežen vonj
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Zdaj imam eno algasto, čaki grem pogledat, kaj piše gor..algemarin wellnes, Alg pa ni noter
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: al bina Zdaj imam eno algasto, čaki grem pogledat, kaj piše gor..algemarin wellnes, Alg pa ni noter Ne, jih pa ni. Imajo pa tole v Mulerju, pa ful za dolgo je, po moje jo mam že več kot eno leto.
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Imajo pa tole v Mulerju, pa ful za dolgo je, po moje jo mam že več kot eno leto. Hvala za tako izčrpne informacije .
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Imajo pa tole v Mulerju, pa ful za dolgo je, po moje jo mam že več kot eno leto. Ja, ko se dvakrat na leto kopaš. Jaz uporabljam kar Tiborjevo, trenutno eno od DM.
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:50:08
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Ja, takšno ja. Kako je pa takšni ime? A ime te zanima... meni se je pa zdelo, da te zanima le, če imamo peneče in dišeče!? Bom pol pogledala, ko bom šla v kopalnico.
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: al bina Imajo pa tole v Mulerju, pa ful za dolgo je, po moje jo mam že več kot eno leto. Ja, ko se dvakrat na leto kopaš. Jaz uporabljam kar Tiborjevo, trenutno eno od DM. Ja, saj dosti večkrat se pa res ne. No ja, recimo, da se v celem letu banja napolni ene 30 krat, ker se tudi malemu ne da več kopat, se raje tušira. Tako da zna biti, Mič, da se bodo alge še nareidle na tej moji kopeli.
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako da zna biti, Mič, da se bodo alge še nareidle na tej moji kopeli. Bo nova kolekcija na trgu - Welness alge by al bina zvana Fiona. Zanimivo ime :)
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 18:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Tako da zna biti, Mič, da se bodo alge še nareidle na tej moji kopeli. Bo nova kolekcija na trgu - Welness alge by al bina zvana Fiona. Zanimivo ime :) Morbit bi se pa še kaj prodalo
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 19:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Tako da zna biti, Mič, da se bodo alge še nareidle na tej moji kopeli. Bo nova kolekcija na trgu - Welness alge by al bina zvana Fiona. Zanimivo ime :) Morbit bi se pa še kaj prodalo Na RR sigurno
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 21:49:59
|
|
|
|
tanaja*
|
Jst mam od L' ocitana z medom...je kar ok!
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 22:07:30
|
|
|
|
frutka_
|
loksitan ima fajn penice...mmmm!!!!
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 22:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
loksitan ima fajn penice...mmmm!!!! A tole z medom misliš? Al majo še kakšen drug okus, npr. sivko?
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 1.11.2007 22:45:48
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz nič več, ker nimamo banje...drugače pa kakšno tabletko, ko s raztopi
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 2.11.2007 9:23:10
|
|
|
|
s.
|
- Kopel z morskimi algami - slezenovčeva kopel - brinova esenca - esenca materine dušice
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 2.11.2007 13:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
www.lush.com Tukaj imajo take "fine " zadevice, samo pazi , da te kdo potem ne pohrusta. Jaz njihova odvisnica
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 2.11.2007 13:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Palmolive z mandljevim mlekom .. oranzen pokrovcek
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 2.11.2007 14:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR loksitan ima fajn penice...mmmm!!!! A tole z medom misliš? Al majo še kakšen drug okus, npr. sivko? Ja, imajo tudi sivko, samo ni za jest. Je pa drug vonj, to pa ja.
|
|
|
|
RE: Peneča kopel za v banjo 2.11.2007 14:23:17
|
|
|
|
mami_miki
|
sivka je men ql
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?