Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pekoča oz. srbeča nožnica 22.6.2010 19:17:51
|
|
|
|
miapia
|
Lahko so glivice, se pa spominjam, da je mene dostikrat po navadnem G pregledu srbelo, da sem morala uporabiti svečke.
|
|
RE: Pekoča oz. srbeča nožnica 22.6.2010 19:20:16
|
|
|
|
divans1
|
Ma ja, srbi in peče, taK NEPRIJETEN OBČUTEK!!! A misliš, da bi si šla po canesten, sej ginekolog mi nima kej nardit a??? Enkrat se mi je to že zgodilo, pa sem šla tam in mi je predpisala canesten, zdj pa baje da se ga dobi tud brez recepta, ne?
|
|
|
|
RE: Pekoča oz. srbeča nožnica 22.6.2010 19:30:49
|
|
|
|
luan
|
Jap, Canestnen lahko kupiš v lekarni .
|
|
RE: Pekoča oz. srbeča nožnica 22.6.2010 20:41:07
|
|
|
|
alejna
|
Ce imas izcedek bele barve,brez vonja,podoben skuti so glivice.Kupi Canesten
|
|
|
|
RE: Pekoča oz. srbeča nožnica 22.6.2010 21:51:18
|
|
|
|
divans1
|
Je brez vonja in brez barve, pa neka sluz mi gre tud ven...
|
|
|
|
RE: Pekoča oz. srbeča nožnica 22.6.2010 21:54:19
|
|
|
|
divans1
|
Mislite, da bo krema kej pomagala, ali bi si morala še svečke nabaviti? Pa lahko to uporabljam, ker dojim?
|
|
|
|
RE: Pekoča oz. srbeča nožnica 23.6.2010 8:54:19
|
|
|
|
luan
|
Kljub dojenju lahko uporabljš Canesten saj je lokalni nanos in lokalno delovanje.Absorbcija skozi kožo in prenos učinkovine Canestena do mlečnih žlez je zanemarljiv. Lahko pa probaš tudi z navadnim jogurtom, katerega naneseš na obolelo mesto .
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2010 10:10:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2010 12:19:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?