Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pekoča bolečina v maternici 25.9.2014 11:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, zanima me vaše mnenje. Z dragim se trudiva ze eno leto, da bi zanosila pa ni se ratalo. Ta mesec sem mislila, da nama je uspelo, ker sem imela krče ze kaksen teden po ovulaciji, ce ne ze skoraj takoj po njej. Veliko stvari mi je smrdelo, ponoci sem sla velikokrat lulat ... Ker uporabljam koledarcek za menstruacijo mi je ta pokazal ovulacijo 15. dan v mesecu, ampak sem skoraj prepricana, da je takrat ni bilo in da je prisla pozneje, ker ponavadi mojo O spremlja ogromno sluzi in jo tezko zgresim. 10 dni po tem, ko sem imela O, sem opazila roza izcedek, ki je trajal en dan. Po koledarcku naj bi bil to dan , ampak glede na to da je koledarcek zgresil sem bila malo skepticna. Izcedek je bil samo, ko sem se obrisala pa se to ne vedno. Naslednjo noc sem imela obilen prozoren izcedek in nekaj nitk krvi. Pa sem mislila, da je prisla . Danes ponoci pa me je prebudila izredno mocna pekoca bolecina v maternici. Mislila sem, da bom dobila krce, ampak me jajcniki niso nic boleli. Potem sem sla na wc in iz mene je prisel velik kos tkiva, taksen kot se nikoli. Krvavela sem tudi mocneje, kri je bila temna. Danes pa krvavitve skoraj ni vec. Če bi šlo za splav bi najbrž krvavela dlje časa ali ne? Mislite, da bi me moglo skrbeti glede te pekoce bolecine v maternici in tega ogromnega kosa tkiva? Do mojega ginekologa zelo tezko pridem in vsakic ko poklicem mi sestre recejo da je z njim mogoce govoriti samo ob torkih. :/
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?