Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pekoča bolečina pri popku... :( 22.12.2004 23:16:15
|
|
|
|
spacey
|
Punce, mamice, nosečke na pomoč! Jaz ne morem več! Komaj čakam da bo konec, da končno pride tisti najlepši dan, ko bo na svet pokukal moj mali sonček. Zakaj ne morem več??? :zmeden: V tej moji prvi nosečnosti me neprestano spremljajo raznorazne tegobe, a si pravim, da tako pač mora bit in bomo že potrpeli. A najbolj me muči in vedno bolj je izrazita le ena: pekoča bolečina na desni strani popka...tako boli in peče, kot da bi se mi od znotraj počasi natrgovalo, trgalo, cefralo tkivo. :zmeden: :(( :zmeden: Tako neprijetna, da ne znam opisat in ne vem kako naj si pomagam. Vsak dan je hujše in vleče se že dober mesec. :( :zmeden: Moja G pravi, da je to vse normalno, da se kaka mišica, živec razteza in da naj počivam. Ampak tudi če počivam ni nič bolje, saj me to boli oz. peče tudi na dotik kože, vendar v notranjosti. :zmeden: A mi zna katera kako pomagat, kak nasvet, bilo kaj samo, da mi bo boljše? Nisem več mogla zdržat, da ne bi tudi jaz malo pojamrala, saj me v teh dneh še posebej boli, ker večinoma skačem po nakupih, pa še s psičko po sprehodih in pol boli, boli. LP; Petra 9nebesa 28
|
|
|
|
Pekoča bolečina pri popku... :( 23.12.2004 10:39:17
|
|
|
|
madja1
|
Zdravo! Jaz sem imela tudi podobne probleme, pa ne vem točno če okrog popka. Če me je peklo ali nategovalo sem se šla na debelo namazat s mastno kremo in je bilo potem veliko boljše. Probaj pa boš videla, meni je pomagalo. lp madja:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?