|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peg Perego skate
13.11.2007 15:27:34   
gaya24
Ali ima katera ta voziček? Jaz sem že skoraj odločena, da bova kupila tega ampak bi vseeno rada slišala še vaša mnenja.

Še štiri mesece in 15 dni...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peg Perego skate
13.11.2007 16:52:00   
kekec in mojca
Meni je tudi všeč in je bil nekaj časa kar št. 1 pri izbiri, vendar imam kar nekaj pomislekov:
1. košara, ki se da spremenit v sedežni del, se mi zdi majhna in ne vem, kako bi vanjo spravila 2 letnika.
2. Spodnja mreža za stvari se mi zdi čisto mimo. Vse ti lahko pade ven.
3. Cena - za takšno ceno lahko dobiš že zelo dober voziček, ki je od nič naprej...

Rada bi ga videla v živo, vendar jih še v trgovinah ni. Si jih mogoče ti že kje opazila?

Drugače ga prodajajo tudi na eni slovenski internetni strani - če te zanima, ti javim ZS.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2007 17:00:02   
gaya24

Ja mene tud mal moti tista mreža spodaj...
Vem, da jih v slo še ni, zato grem v soboto v Graz v Toys˝R' us da vidim,
če jih tam že imajo, ker ga js tud hočem videt v živo.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2007 19:54:30   
*maja
V Šiški v trgovini Mami ga že imajo 100%.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2007 21:20:02   
mala pikica
Ja, v Mami na Celovški, čisto blizu Tivolija ga imajo, druge trgovine pa ga res nimajo na zalogi.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 19:58:42   
tinaaja
Ima nekje 15kg!!! To je noro velik... Moj je ene 3kg lazji pa skoraj izdihnem, ko ga dam v prtlaznik.. ZA to ceno in tezo mi je Maxi cosi Mura fuul boljsi.. Drugace pa se v vseh minusih strinjam s kekec in mojca..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2007 21:39:30   
gaya24
je si pa ti to pobrala...da ma 14kg? Je eden izmed lažjih vozičkov peg perego! Ima 8.5kg, včeraj sem si ga šla ogledat v BC Lj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2007 23:45:05   
m*t*?
Komplet voziček je težak 15kg, samo ogrodje pa je 9,5kg.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2007 20:19:08   
tinaaja
je si pa ti to pobrala...

na netu http://en.pegperegoskate.com/The-Complete-Package

torej - ogrodje 9,72kg + kosara/sportni del 5,58kg...
Ja PP ima veliko lahkih vozickov, ampak tale definitivno ni eden od njih user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2007 9:58:39   
Čampi
Imajo ga v baby centru in je ful dober!!! Jaz sem sicer vzela pred dvema mesecoma buzz-a in mi sicer ni žal samo mi je pa ta tudi ful dober in hvala bogu, da ga še niso imeli prej, ker bi se sicer zelo težko odločila.user posted image  Glede cene pa se mi ne zdi pretirano drag saj imaš zraven košaro, ki je pri buzz-u ni in jo moraš dodatno kupit, tako da te pride tu nekje!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2007 20:45:42   
m*t*?
Ga je kdo že kupil? Kakšne barve so na voljo?
Potrebno še je dokupit lupinico?
Zanimajo me prvi vtisi?

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2007 23:56:16   
lory2004
nam je tudi všeč in ga moramo videt še v živo. barve so pa tud dobre. na www.soncek.si si lahk ogledate barve.

a ste tiste k ste ga videle, videle tudi zloženga? je res čisto zložen?

(odgovor članu m*t*?)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2007 8:42:25   
Ketrin
Tukaj si lahko ogledate 2 filmčka kako se zloži in kakšne funkcionalnosti ima.

http://it.skate-pegperego.com/?l=it&p=2

Kekec in mojca, proizvajalec pravi, da je ta voziček od 0 do 3 let....Tako da je najbrž košara tudi temu namenjena...

Dokupiti je treba samo še lupinico za v avto.

V PP trgovini Šiški jih imajo 100% Jaz sem ga probala "vozit" in je super. Zloži se tudi super. Barve: črna, rjava, dve vrsti rdeče in zelena.

Cena: ceneje kot PP GT3. Meni je prodajalka naračunala vse skupaj (voziček, lupinica, podstavek in torba) pa pride 760 EUR.... Ne rabiš nič več dokupit...Tko da v primerjavi z drugimi vozički se mi zdi, da je primerljiv....

Mreža spodaj drži 5 kg (več kot druge). Torba, ki jo dokupiš zraven pa se pripne spodaj in imaš prov košaro...

Ne znam razložit, zato pa si poglejte oba videa na zgornjem linku in vam bo vse jasno...

Jaz ga grem decembra naročit! user posted image user posted image

(odgovor članu lory2004)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2008 9:04:41   
Naty*Taja
Ja, meni je tudi všeč. Kar se tiče otroka pri 4 letih niti slučajno ne boš spravla v voziček, ker oni so pa že veliki in znajo hodit! user posted image Tako, da do 3 let čisto zadostuje.
Meni je všeč, ker se da čisto vse prilagoditi in je enostaven za zlaganje in spreminjanje. Sem ga pa tudi jaz že videla v BC in to celo v Celju. Pa pri Sončku imajo zdejle vročo akcijo...jaz mislim, da bom začela šparat...potem pa navali. Semimela Hauka prej pa nebi več. Quinija sva zadnjič s sosedo hotle naslon spustit, pa se zadeva tak nerodno nastavlja - z ježki... Kar se tiče uporabnosti in praktičnosti, cena ni pogoj. Recimo tale konkreten Quin je drag kot žafran in totalno neuporaben v določenih pogledih in čeprav mi je bil skoz ful všeč, ga zdej nebi imela.
Če bo katera naletela na kako hudo akcijo tegale PP, se priporočam za kako obvestilo. Jajčko pa jaz že imam, tako, da mi bo kr poklapalo.

MONTIGNAC

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2008 9:06:43   
Naty*Taja
Aja, še to, kar se košare tiče - sej za bebico imaš ponavadi kakšno torbo ali nahrbtnik, tako, da ne rabiš neke globoke košare, ampak samo prostor za postavit! Pa še ta se lahko z nastavitvijo košare dosti poveča, če rabiš...

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2008 10:44:00   
tiamia
Jaz sem ga videla v pp trgovini v lj. Full mi je bil všeč, super se vozi, vse je o.k., moti me edino to, da nima košare, ki jo vedno rabiš, pa glede na to, da nima zraven jajčke se mi zdi predrag. Mi smo se zaenkrat odločili za pp pliko switch modularni sistem...

http://soncek.si/si/peg-perego-pliko-switch-modularni-sistem-corallo-kolekcija-2009-i12995.shtml

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2008 13:01:25   
Pacota
Meni je prodajalka rekla, da so ji stranke rekle, da je otrok kmalu v njem utesnjen, da je preozek.

(odgovor članu tiamia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2008 12:00:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pacota

Meni je prodajalka rekla, da so ji stranke rekle, da je otrok kmalu v njem utesnjen, da je preozek.

sva že dve. Nama ga prodajalka ni najbolj priporočala, razen če ga bova uporabljala samo za par mesecev. Glede na to da tudi cena ni mala pa se nama nakup nikakor nebi izplačal..
Tak da smo šli na Quiny-a

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?