Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PEG PEREGO KOLEKCIJA 2009 11.9.2008 18:00:01
|
|
|
|
sunny24
|
Lepo, sam prejšnja mi je bla vseeno bolj všeč...
|
|
|
|
RE: PEG PEREGO KOLEKCIJA 2009 11.9.2008 18:40:46
|
|
|
|
kiara24
|
super, je noav kolekcija boljša kot pa lanska, saj ima več baru. Vidim pa da povsod prevladujejo žive barve,nevtralnih pa ni. kaj pa Chicco, meni so ful dobri.
|
|
|
|
RE: PEG PEREGO KOLEKCIJA 2009 11.9.2008 20:53:16
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Lepo, sam prejšnja mi je bla vseeno bolj všeč... Si mi vzela iz ust
|
|
|
|
RE: PEG PEREGO KOLEKCIJA 2009 11.9.2008 23:01:49
|
|
|
|
Pandica
|
Lepa, samo bubbles kolekcija mi je bla veliko bolj všeč, zato sem tut vzela bubless red vozek za ta malo
|
|
RE: PEG PEREGO KOLEKCIJA 2009 12.9.2008 1:45:30
|
|
|
|
sirenetta
|
Končno malo bolj normalne barve Ampak pri unotu spet samo par barv Ne štekam
|
|
|
|
RE: PEG PEREGO KOLEKCIJA 2009 12.9.2008 1:46:40
|
|
|
|
sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 super, je noav kolekcija boljša kot pa lanska, saj ima več baru. Vidim pa da povsod prevladujejo žive barve,nevtralnih pa ni. kaj pa Chicco, meni so ful dobri. Ja zgleda da je še zmeraj moda živih barv, jaz tudi pogrešam kaj bolj nežnega
|
|
|
|
RE: PEG PEREGO KOLEKCIJA 2009 20.10.2008 11:45:50
|
|
|
|
rea27
|
Živijo nosečke!! jaz pa bi rada samo en mali komentar dodala: ko sem bila avgusta v Parizu so me presenetile mlade mamice z vozički. Tam je namreč moda, da je dojenček - mala pikica v vozičku čim bolj šik - in zato so vsi vozički črni, sivi, rjavi, vsi imajo nekakšne pozlačene dodatke, nekateri kovinske..katastrofa. Mamice so bile oblečene po zadnji modi in seveda, so se vozički ujemali z njimi.... zato sem že takrat sklenila, da če se bo le dalo bom kupila najbolj odštekano barvo za mojega malčka... lep nosečniški dan še naprej roberta
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?