|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peg Perego GT3
28.7.2011 20:00:02   
Meemee
Mi lahko prosim tiste, ki imate PP GT3 poveste, kako se voziček obnese na različnih terenih - npr. po travi v dežju,... Ali je stabilen - tudi ko greš dol s pločnika in pristaneš na prvem kolesu?
Ful mi je namreč všeč, bi ga rada kupila, pa ne vem - pa ful je velik, me tudi skrbi, da ne bo šel v avto.

Pa lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peg Perego GT3
28.7.2011 20:27:10   
neanja duo
Jaz ga imam.Ma gre povsod,primeren za vse terene,zelo stabilen,tut po snegu sem že šla z njim(celem).Tudi jaz sem se bala,kako s pločnika dol pa gre brez problema,zapeljem normalno in se nič ne zvrne.
Ga ne zamenjam.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2011 21:40:08   
marjetka1975
Tud jaz ga imam in zaenkrat sem zadovoljna. jaz ga v glavnem vozim al po asfaltu al pa po kolovoznih poteh ( kolesnice od traktorjev, večinoma precej razrite poti) in se zaenkrat obnese zelo ok. Po travi zaenkrat še nisem vozila po snegu pa tud ne. Tist kar sem sprobala lahko rečem da je odličen.

lp

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2011 11:53:37   
jona klara
mi ga tudi imamo, moj dojenček se je rodil december 2010, molram rečit, da je košara prvorazredna, lahko zapreš zelo visoko, mu nič ne čpiha, če je vzunaj še ne v em kako mrzlo ali piha.Zelo kvalitetno nmarejena, ima mrežico, da mu lahko zračiš, jaz kar nisem mogla verjeti da je tako fina košara v primerjavi z drugimi
vozeki.

Jajčka je manjša kot maxi cosi, ampak ok.

športni del super mkolesa, fino za  voziti, mi smo dosti na morju, je super za voziti po velikih kamenčkih in majhnih,ko z drugimi vozički sploh ne morejo, k,r zakopljejo.Vzame veliko prostora v avtu, v gklavnem super smo zadovoljni, mislim, da bi še enkrat isto kupila.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2011 11:29:28   
sara pia
Se strinjam z ostalimi! Jaz ga tudi imam in ga nebi zamenjala za noben denar, je moj reku da če bi še enkrat kupoval da bi isto GT3 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2011 8:02:03   
rina22
Tudi mi ga imamo in smo ga sprobali po vseh terenih. Zaradi velikih koles in amortizerjev, ki so btw tudi nastavljivi (3 stopnje), je res vožnja super. Res pa je, da je velik tudi, ko se zloži in če npr. pelješ po bregu navzdol, pa če je mogoče teren še malo nagnjen v levo ali desno, seveda ni enako stabilen, kot če bi imel 4 kolesa, kar je itak logično. Glede same vožnje je super, ampak če bi se še kdaj odločala za nakup vozička, takega nikoli več ne bi kupla.

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2011 9:27:35   
alenkapet
Tudi mi imamo GT3 in smo načeloma zadovoljni. Voziček se dobro vozi, košara je bila zakon, se da dojenčka dobro skriti pred soncem in vetrom. Je pa voziček težak ( vsaj meni, ki imam 50 kg), ga komaj dvignem in pospravim v avto. Kljub temu, da je voziček velik, ga pa spravim v mali avto - hyundai i20. Slabost vozička je, da se športni del ne da obrniti v obe smeri, tako dojenčka teže skriješ pred direktnim soncem ( ko je star manj kot 6 mesecev). Ker smo voziček dobili ga uporabljamo in sedaj ko vem kakšne so moje želje glede vozička ga verjetno ne bi kupila ( je kar drag). Za vožnjo po razgibanem terenu pa je 1A.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2011 22:30:33   
DanijelaNeli
Meni je tudi zakon.Kupila sem le športni del,ker sem rodila julija 2010,sem mislila,da ne bom imela košare.Ker bi lahko Noemi imela komot v športnem delu.Gre lepo dol,v 100% ležeči položaj.Pol sem si vseeno sposodila košaro in mi je Navetta res 1.liga. Kot so rekle predhodne na forumu-je zelo zavetrna in nudi otročki maximalno varnost in udobje.
Terensko je brezhiben..jst rečem,da mu le letet manjka.
Pohvalna je res velikaaaa nakupovalna košara.Daš fasungo noter b.p.
Bremze so tudi dobre.
Res je,da je velik..težak. A ob vseh teh pozitivnih lastnostih pozabiš tudi na to.
Jaz sem dvomila v to ali mi bo šel v avto, zato sem nekekga dneva kar probala v Pikapolonici in mi je šel lepo noter.Pol sem ga pa naročila prek Net-a pri slovenskem uvozniku.
Trenutno ga še uporabljam,ta mala ima 1 leto.

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2011 17:41:49   
marjetka1975
Evo punce včeraj sem ga sprobala tudi vožnjo  po vlažni travi (jutranja rosa). Težav nisem imela, šlo je celo lažje kot po razjahani kolovozni poti.

lp,
M

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2011 23:05:14   
natykaa
tudi jaz sem zelo zadovoljna uporabnica tega vozička.res je da je velik in težek,vendar ga vseeno brez problema dvignemda ga pospravim v avto pa sem tudi med bolj malimi in lahkimi :) je pa zaradi teže tudi toliko bolj stabilen od ostalih lažjih trikolesnikov.imam pa samo športni del in moja 2-mesečna hči zelo uživa v njem saj ji malo dvignem naklon-će pa zaspi pa ga položim v vodoravmi položaj,tako da sploh ne potrebujemo košare.smo pa kupili rabljenega ker novega si sigurno nebi mogli privoščit..

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2012 9:09:08   
Nila20
malcek stara tema, ampak bom vprasala - imam vozicek gt3 in ko grem iz vrocine na hladno se mi prednje kolo zablokira in morem vozicek na silo premikat, da zacne spet delat. je ime se kdo podoben problem?

ker sem ga kupla v italiji naj mi garancija pri nas nebi veljaala (tako so mi rekli pri nasem uradnem dobavitelju), na zvezi potrosnikov slovenije pa pravijo da mi garancija v vsakem primeru more veljat, ker so oni zavedeni tudi na uradni strani peg perega. user posted image

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2012 15:55:33   
n€na
Sprednje kolo je treba vsake toliko malo podmazati, da se lepo vrti.

(odgovor članu Nila20)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2012 12:51:08   
Nila20
Ma dvomim da je treba kolo podmazat pri glanz novem vozicku :)

Sicer pa, smo ga podmazali pa se vseeno isto dela.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?