Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Peg Perego -Pramette, izkušnje 23.12.2007 18:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Kupili smo Pramette voziček, pa sem tako nezadovoljna. Ko se sestavi v ležeči del sploh ni trde podlage, ampak dojenček kar visi z glavo navzdol. Sem podložila z brisačami, pa nič bolje, se mi zdi, kot da je cel poden zverižen. Mož je uredil, da je dal notri plato, to je v redu, ampak potem otrok pride nekam visoko(plata + dekica), ne ostane nevemkaj robu. Športni del pa ni čisto raven, ampak z manjšim naklonom. Ali je to v redu, če spi na takem 6-7 mesecev star dojenček? Mož pravi, da preveč kompliciram, jaz pa se ne morem otresti občutka neugodja, da to za mojega otroka ni v redu. Kako ste ve reševale ta problem? Jaz ne vem, ali res tako kompliciram? Mi je pa žal, da nisem kupila Top modularni sistem, ki ima trdo košaro. Prosila bi še za vaša mnenja. Hvala!
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 23.12.2007 18:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Uporabljala normalno, samo pod glavo smo ji položili pleničko, zaradi polivanja. Meni se ni zdelo, da kaj visi, sem pa rojen nekomplikator, kar se otrok tiče... .
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 23.12.2007 21:28:44
|
|
|
|
m*t*?
|
Pramette Košara je zakon!!
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 23.12.2007 22:04:50
|
|
|
|
kristinaj
|
toliko star dojenček lahko leži, da je glava više in ni nobenega problema. jaz imam pliko p3. do 3m je bila v košari, potem sem jo prestavila v športni v katerem gornji del ne gre prav v vodoraven položaj in mislim,da je vse ok. kaj pa črnke, ki si jih okoli hrbta zvežejo in plejejo po njivi?? lp
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 23.12.2007 23:33:19
|
|
|
|
MiRaNi
|
Tudi mi imamo Pliko p3 in sem z njim zelo zadovoljna. Zaenkrat nisem imela nobenih problemov. Je pa res malo naklona ampak mene to ni motilo, dokler mi tega ''naklona'' enkrat ni omenila prijateljica. Od takrat naprej sem ji pod glavo položila poušterček. Zdaj smo prešli na športni del in mislim, da ni nobenega problema, če se ne da poleči čisto naravnost. Moja je spala prve tri mesece z dvignjenim naklonom vzglavja tudi v svoji posteljici po nasvetu patronažne.
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 24.12.2007 7:09:41
|
|
|
|
limma
|
Tudi midva sva gledala Pramette in se na koncu odločila za Tri Fix Modulatni sistem, ki ima košaro... upam, da bo ok- vsaj na začetku bi jaz imela plato + dekico, potem pa samo pleničko.
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 24.12.2007 8:19:43
|
|
|
|
mala pikica
|
limma midva tudi imava modularni sistem tri fix
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 24.12.2007 18:49:42
|
|
|
|
Naja30
|
Sem zadovoljna z njim, glava ji niti ni visela Je bila pa večkrat tudi kar v lupinici.
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 27.12.2007 12:13:12
|
|
|
|
Yasminka
|
Jaz imam model 2005 in me je isto motilo kot tebe. Nikakor ni šel v čisto raven naklon tako da sem nenehno podlagala z dekami. Je pa precej praktičen kasneje, tako da se ti res ni treba bat kako bo spal 6m otrok, saj se naklon hitro regulira in večji dojenčki ne potrebujejo ravne površine. Pa še zelo hitro se zloži, kar je dodaten +. Naš voziček je po letu in pol uporabe začel precej škripati (nismo se velik vozili, pa tudi po dežju ne), pa tudi kolesa se zatikajo. Upam da bo uporaben še za drugega . Dokupila bom še trdo ali mehko košaro (ta ima trdo dno, mehke stranice), saj poleti ne bo šlo podlaganje z dekami
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 27.12.2007 15:54:30
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Zanima me, kako je s kolesi pri teh vozičkih? Gledala sem model Switch, pa sem malo skeptična ravno zaradi teh gladkih koles... Kako z njim vozite po pesku oz. kamenju? Ali otroke močno trese?
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 27.12.2007 16:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Kako z njim vozite po pesku oz. kamenju? Ali otroke močno trese? Za kratke razdalje, par deset metrov gre, za več ne.
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 27.12.2007 20:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Yasminka, kam boš pa dala trdo oz. mehko košaro, saj športni del se ne da čisto vodoravno? Kaj pa če podvozje posprejaš z WD40? Lp
|
|
|
|
RE: Peg Perego -Pramette, izkušnje 28.12.2007 17:06:22
|
|
|
|
urssyy
|
No mi smo kupili ta model letošnje leto in kolikor sem gledala ni nobenega problema pri naklonu, morda kaki starejši letniki?? Sicer pa ti bom januarja 2008 lahko kaj več napisala koliko je praktičen. Glede koles pa je res tako, da če ga imaš namen voziti po pesku, bolje da kupiš kaki voziček z večjimi kolesi. Ko boš izbirala voziček , upoštevaj svoje želje in potrebe, ker vse imamo drugačne pogoje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.