|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PegPerego - kako pritrdite pogrinjalo?
12.11.2005 13:12:11   
Jessy
Joj, jaz imam take težave, da sem se mogla prav na vas obrniti. Imam PP Pramette. Dokler smo imeli voziček naštiman za vožnjo novorojenčka, se je tisto pregrinjalo, ki pride zraven vozička ful lepo dalo pripeti. Danes pa sem spremenila voziček v športnega in nikakor ne morem pogruntat, kako pritrditi to pregrinjalo! Spodaj ga zapnem na zadrgo, zgoraj pa mi ne pride do tistih sponkic, da bi ga pritrdila! Kako naj rešim to težavo????

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PegPerego - kako pritrdite pogrinjalo?
12.11.2005 13:30:17   
*goldfish*
ga oviješ okrog plastike, ki varuje user posted image  da ne pade iz vozeka in ga potem z gumbom pripneš. ni praktično za tak maleuser posted image . ful se mi ne vidi to!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2005 17:18:59   
Sugy
O, Jessy, a se že pri 3 mesecih lahko uporablja športni voziček?

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2005 17:30:38   
Mana
Jaz ga nič ne pripnem z zadrgo. Zataknem ga za tisto kjer so nogice, ga potegnem pod varovalom in brez problema zapnem. Sem gledala na PP prospekt in mi je tako ratalo.user posted image

Lp
M+user posted image M

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2005 17:47:29   
Jessy
Hvala, sem poštekala, kako se to nardi. Jaz sem mislila, da bom tudi zdaj lahko s stranskima gumboma zapela, pa vidim, da gre pol ta del izključno samo čez noge!

Sugy, ne vem, če se ga lahko uporablja. Jaz sem ga danes spremenila in naslon dvignila za samo eno stopnjo, tako da praktično še vedno leži. Mislim, da ni nič višja, kot v ležalniku. Kaj pa vem? Jaz upam, da ne delam kaj narobe!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2005 20:46:15   
taška30
Mi imamo isti voziček in sem baba butasta ko noč user posted image ves čas mislila, da imam le 2 možnosti: popolnoma ležeče in popolnoma sedeče. Tako sem čakala do 6 mesecev, da sem ga preklopila v športni model in zamudila celo poletje, ko bi lahko mala gledala okoli.
Če bi to prej vedela, bi to naredila že pri 3 mesecih, ker tanajnižji naklon je res še skoraj povsem ležeč. Še v lupinici je bolj pokonci.
Matr!user posted image
Pametni berejo navodila!user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2005 22:06:36   
Sugy
Aha, no dobr da berem RR, ker jest bi drugače tud do 6 meseca čakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2005 23:15:43   
frutka_
Jaz sem imela za košaro drugo pregrinjalo kot za športni del. Tisto pregrinjalo za športni del je bilo daljše in prirejeno za dva položaja nogic.Kadar je bilo naslonjalo za nogice najvišje si preginjalo zapel in ko si nogice spustil dol se moral odpeti tudi gumbke da je bilo dovolj dolgo.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?