nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: oka Je pa moj sin dobil to drugo vabilo in to zato, ker ga je imela na sumu, da je hiperaktiven (to se ji je zazdelo na prvem pregledu). Kako daleč od resnice je bila ta diagnoza sploh ne bi razlagala, je pa tako brcnila v temo, da male madam niti pod razno ne bi drugič peljala na ta pregled. Aha, potem verjetno sumi na HA, ali kako? Svašta. Pri prvem pregledu mi je bilo skrajno glupo, ker se je psihologinja obnašala, kot, da me ni v prostoru. Ignoranca na višku, skratka. Zato me je malo minilo, ampak zdaj sem itak že naročila napotnico, pa da vidim, kaj bo klobasala jutri. Drugače nima nikakršnih napak govora, je pa res bolj aktivna. Ma, ne vem, no ... Moj sin je res živ ko sto mater, koncentracijo ima na -1, tako da je celo šolska psihologinja, ki ga je testirala, ko smo preložili vpis v šolo za eno leto, rekla, da ni sposoben še za šolo ... zdaj v šoli njegova razredničarka pravi, da ima koncentracijo na psu ... pa psihologinja pri treh letih ni nič komentirala na to temo. Je rekla, da je normalen zvedav triletnik, ko je zlagal neke kocke, ga je ful hvalila in rekla, da bo fejst inženir, da mu konstrukcije ležijo ... skratka mali se je ful izkazal, pa čeprav se je nenehno vrtel na stolu, ji akoraj splezal na mizo, jo nenehno fehtal za to in ono, pa kaj ima to in kaj je ono ... ma, jaz sem bila prepričana, da nas bo na zdravila dala, ženska je bila pa čisto navdušena nad njim
|