|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pedontolog v Lj
21.3.2009 20:42:17   
Ana08
Prosim vas, če mi laho poveste za kakšnega dobrega pedontologa (zobozdravnik za otroke do treh let) v Ljubljani. Hčerka je stara eno leto in mislim, da je čas, da jo naročim na prvi pregled. Pa še, kako zgleda tak obisk zobozdravnika?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pedontolog v Lj
21.3.2009 21:42:20   
babylove
Meni je zobar rekel, da pred tremi leti nima smisla otroka pripeljat. Razen če ima viden karies ali če si zobke pri padcu poškoduje ali ima kaj drugega očitnega narobe z zobmi.

Zakaj pa ti misliš, da je pri enem letu že čas, da jo pelješ k zobozdravniku?

(odgovor članu Ana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2009 22:18:07   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Ana08

Pa še, kako zgleda tak obisk zobozdravnika?

Lepo se je pogovorila s hčerko, ji razkazala ambulanto, ji vse razložila, se pošalila, mala je nato sedla na stol, odprla  usta pridno pustila, da ji je pregledla zobe in na koncu dobila še štampiljko od sestre user posted image user posted image . Drugi obisk je že sama lezla na stoluser posted image . Pa tudi uradno še nismo bile napotene, pač pa sem jo sama naročila.

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Ana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2009 22:53:17   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Meni je zobar rekel, da pred tremi leti nima smisla otroka pripeljat. Razen če ima viden karies ali če si zobke pri padcu poškoduje ali ima kaj drugega očitnega narobe z zobmi.

V Lj. te prvič povabijo na pregled k pedontologu pri 6. mesecu starosti in potem na vsake pol leta. V večini primerov gre bolj za spoznavanje, navajane na zobozdravnika, naša je redno hodila v Šiško in smo bili zelo zadovoljni. Na koncu pregleda je vedno dobila zajčka, ki ga je zobozdravnica napihnila iz rokavice. Pa štampiljko na rokico, ko je bila že malo večja.

Meni se zgodnji pregledi sploh ne zdijo napačni in jih absolutno podpiram.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2009 17:24:11   
Ana08
maya2 in Nika v službi pri kom pa ste bili? Mi smo iz Ljubljane, pa nismo prejeli vabila, tako da bom hčerko naročila sama nekam. Ali rabiš napotnico pediatra za pregled?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2009 17:33:27   
jakaracman
Naročiš jo v zdr dom pod katerega spadate.

(odgovor članu Ana08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2009 9:58:22   
Nika v službi
ZD Bežigrad nima lastnega pendontologa, zato preglede opravljaš v ZD Šiška. Mi smo hodili k dr. Rahne, obvestilo pa dobili iz matičnega ZD.

Pokliči P v svoj ZD in te bodo usmerili.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2009 11:06:22   
mojca75
Dr. Rahne v ZD šiška. fantastična zobozdravnica. sedja pri 3 letih nas je napotila pa v ZD bežigrad, ker ona pokriva samo do treh let! res škoda.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2009 11:07:59   
Naja31
Ni nujno,da dobiš vabilo. Nekateri ZD vabijo, drugi pa ne.
Mi smo Šiška, nisem dobila vabilo ne za prvega ne za drugega otroka.
Dr. Rahne v Šiški je super.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2009 11:10:44   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Se ne strinjam.
Če ne prej, pa vsekakor takrat ko ima že več zob v ustih. Prvi pregled pri treh letih se meni zdi definitvino prepozno. Že zaradi tega, da se otrok navadi, da je treba redno k zobarju hoditi.
Moja oba sinova sta pri enem letu imela že 8-10 zob, tako da je imel zobar tudi kaj za pogledati.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2009 11:07:39   
Calena
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Dr. Rahne v ZD šiška. fantastična zobozdravnica. sedja pri 3 letih nas je napotila pa v ZD bežigrad, ker ona pokriva samo do treh let! res škoda.

Tudi jaz priporočam dr. Rahne. Je izjemno prijazna, potrpežljiva, umirjena in zares fantastična zobozdravnica. Ravno včeraj sva bila prvič na pregledu z mojim skoraj 1-letnikom, ki se drugače zelo hitro vznemiri, včeraj je bil pa čisto priden. 

Za lažje naročanje: 
http://www.zd-lj.si/zdlj/component/option,com_urniki_zdravnikov/id_zdravnika,8062/strm_zdr,4206/task,prikaz/

Lp,
Calena

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2009 19:58:47   
Ana08
Hvala vsem za pomoč. Hčerko sem naročila k dr. Rahnetovi, datum pa dobili že sredi aprila. user posted image

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Imena za punčko?
Slavi 01

Ali vam so ušeč imena?

Patricija (14%)

Lavra (5%)

Riza (4%)

Sara (35%)

Zara (32%)

Ester (9%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!