|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pedontolog
5.6.2008 14:11:43   
Majabo
Morda poznate kašnega privat otroškega zobozdravnika in imate z njim dobre izkušnje?
Prosim za Ljubljano ali njeno okolico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pedontolog
5.6.2008 16:46:58   
honey
Zakaj pa rabiš privat, če smem vprašat?

Jaz našega vozim k zobozdravnici, ki mi je super. Res je star 3 leta, ampak mislim, da sprejema tudi najmlajše, že od 6. meseca naprej. Vsaj jaz sem našega peljala k njeni predhodnici, potem je šla tista v pokoj, namesto nje je pa prišla ta. Super je user posted image  Naslednjega otroka sigurno peljem tudi k njej user posted image .

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2008 19:25:26   
Majabo
privat iscem zato ker je zdravnica, ki nam sicer "pripada" prosta sele septembra, probala sem tudi drugje, pa je povsod cas dopustov in narocajo sele za avgust ali spetember...

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2008 22:20:17   
Tempera
MIŠKOZOB, Zobna ordinacija za otroke
Dr. Pielick Apolonija
Šmartinska c. 10, Lj.
01/ 433 05 54
del.čas: ponedeljek in torek: 12:30-19:00,
sreda, četrtek in petek: 07:00-13:30

Zelo prijazna, zna z otroci....

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?