Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pediped originals-za zunaj? 8.3.2009 10:25:19
|
|
|
|
tinaaja
|
Nasa jih je imela dost za zunaj, pa se skoraj obrabili niso.. tud v vodo ji je uspelo zakorakat z njimi, ko so se posusuli, ni bilo nobene spremembe. Naceloma pa jih je imela za notri - kupljeni kot copati, ampak maja, junija jih je pa nosila tudi zunaj.
|
|
RE: Pediped originals-za zunaj? 9.3.2009 10:02:58
|
|
|
|
Ana08
|
Čeveljčki imajo usnjen, mehek podplat in so za zunaj samo za v suhem in toplem vremenu, pa še to ne za po kakšnem makedamu. Mi jih imamo noter namesto copat in so super, za ven pa meni niso. So full luškani in res dodelani, manjka pa jim po moje kakšna guma na podplatu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?