Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nahajate se:
Forum >
[Otrok] >
Otroci > Pediatrična klinika v Ljubljani -kaj moraš imeti zraven
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pediatrična klinika v Ljubljani -kaj mora... 7.12.2005 20:37:56
|
|
|
|
Mimi*
|
Cunjice za otroke imajo oni,razen copat,zase boš morala vse sabo prinesti.Pa zobno sčetko,kremo,copate...ipd Sicer ne vem,koliko je punčka stara ampak je fajn imeti še kaj igrač s seboj. Imajo jih tudi tam ampak ne veliko. V glavnem,jaz ti priporačam,da vzameš take stvari,s katerimi se punči najbolj zamoti. Znajo biti zelooo dolgi dnevi. Pa tudi zase lahko vzameš kakšno revijo,prenosni računalnik,da se boš preko mobitela lahko povezala na RR Lp
|
|
|
|
RE: Pediatrična klinika v Ljubljani -kaj mora... 7.12.2005 22:49:26
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Pozdravljena! Mi smo bili tam pred enim mesecem tako da ti lahko povem kaj sem jaz potrebovala.Je pa res da sem šla vsak dan domov tako da sem se lahko zmišljevala.No v glavem oni ti dajo samo posteljo,pižamo po želji (jaz sem imela svojo ker me una njihova pižama spominja na porodnišnico grr),oblačila za otročka ter planice in hrano seveda če ti pripada kar meni ni.Pa mislim da ti dajo še brisačo zate.Kam pa greš to?Ker jaz sem bila enkrat na Vrazovem trgu enkrat pa na Japljevi pa so mi rekli da sta obe pediatrični kliniki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
DobrodelnostUredništvo RRAli veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?Da (
49%)
Ne (
51%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!