Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 17.1.2008 13:42:52
|
|
|
|
TONČI.
|
Kolkr jaz vem je težko dobit za enega starša, da je non stop prisoten. Preveč je drena, da bi bila lahko oba pri njem. Še to ene mamice morajo spat na stolih......... Aja, če dojiš zate ne bo problem.
|
|
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 17.1.2008 13:48:27
|
|
|
|
*pepelka*
|
Malo se pozanimajte morda pa dobite kje v LJukakšno sobico za primerno ceno, da bi bili vsaj vsi v Lj.
|
|
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 17.1.2008 14:14:41
|
|
|
|
Magi*
|
pred kratkim sem bila tam in se spomnim, da so bili nekateri očki zraven cel čas. ni pa jim pripadalo prehranjevanje v menzi, verjetno so spali kar tako zraven na tleh ali z mamico na tistem ležalniku.
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 17.1.2008 15:12:22
|
|
|
|
kmarija
|
Če se ne morim ima PK v Ljubljani nekje eno sobo, kjer lahko za mal dnar prespiš.... je pa ponavad zasedena Vprašaj sestre na oddelku za to sobo, mrbit bo frej (al pa po telefonu poklič pa se že prej pozanimej) Pa en za srečo in za družinico
|
|
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 17.1.2008 16:26:23
|
|
|
|
tinaaja
|
na oddelku za otrosko kirurgijo v KC,kjer boste verjetno opeirani, so mi sestre rekle, da sta starsa lahko tam 24 ur na dan... ampak na stolu ... srecno!
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 17.1.2008 17:47:11
|
|
|
|
jinksy
|
Punce hvala za odgovore, če vas tolk meni da je možno bit tam 24 ur na dan, ampak pač na stolu potem verjetno nekaj od tega že drži in me vse skupaj mal pomirja. Še enkrat hvala in držite pesti za nas.
|
|
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 17.1.2008 22:22:01
|
|
|
|
erna14
|
ojla no da te vsaj malo potolazim,stoli so oblazinjeni usnjeni in tudi raztegljivi v posteljo so kar udobni,jaz sem na njih prespala brez problemov in kasnejsih bolecin 3 dni,vzemi sabo samo povster in kako odejo za pokrit ker tega ti tam ne dobis,za tamaga sem imela sabo kovtercek,ker so tam imeli sam tanko pregrinjalo.pa srecno
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 17.1.2008 22:26:38
|
|
|
|
Nisaa
|
mi smo bli v KC na otroški kirurgiji ,tam so mi ponudli sobo na drugem koncu v KC,v pediatrični na intenzivnem oddelku pa preden gre dojenček domov dobiš poteljo za 2-3 dni da se navadita ,vi vrjetno ne boste na intenzivnem v pediatrični ker so tam samo novorojenčki ,tako da za ostele oddelke pediatrične nevem.Vem pa da je bla ena mamica( katere otrok je bil že od rojstva v KC na otroški kirurgiji in star takrat 4m) že 4 m v KC ,ne zraven dojenčka ampak na drugem koncu ,čez dan pa itak skoz ob njem...
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 18.1.2008 1:33:44
|
|
|
|
massylou
|
Lahko si tam, magari, če ne najdeš drugje prenočišča, s seboj za atija vzemi armafleks. Včasih je tako (iizkušnja prijateljice), da te hočejo na vsak način domov spravit, pa se je mogoče v tem primeru treba malo zase postavit. Tudi malo skregat.
|
|
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 18.1.2008 8:58:06
|
|
|
|
lunca77
|
Držimo pesti!!! Čim prej se pozdravite. Boste že našli prostor za očka.
|
|
|
|
RE: Pediatrična klinika v Lj... 18.1.2008 9:14:43
|
|
|
|
Paštetka
|
Ko sem jaz bila s pikico na pediatrični, povsod piše, da prosijo, če je lahko samo en stariš zraven (prespi), zaradi prostorske stiske, viroz... Verjetno, je čez dan lahko s tabo. Boljše zate, torej tudi za tvojega otroka. ko je otrk bolan ni nič težko prespati na tistih stolih. V vsaki sobi je en raztegljiv ležalnik in 3 leseni stoli, kot smo jih imeli v šoli. Itak, da verjetno ne boš skoraj nič spala od skrbi, vendar ti vseeno predlagam, da si s sabo vzameš kakšno koco za pokriti se, vzglavnik ali kakšen ležalnik (un mehki iz blazin, ki smo jih imeli včasih na morje.) Pelje se v avtu lahko. lahko sta v sobi 2 ali 3 mamice in potem ni placa. Pa četudi se naspiš, boš kot tako veliko bolj koristila otroku. Tvojemu želim čimprejšnje okrevanje, tebi pa vse manj skrbi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?