ejša1
|
Tudi mi definitivno za Zorko Brodnik ! Dela na Jezdarski (Tabor-pri parku Magdalena) in Vošnjakovi. Mi hodimo na Jezdarko, kjer jo je enkrat nadomeščala dr. Krebsova, ki jo nekatere punce hvalite v prejšnjih postih in tudi jaz moram reči, da je tudi ta zdravnica zelo vredu! Smo pa začeli z dr. Dovnikom in se od njega prestavili, ker se nam ene stvari niso zdele ok. Res je, da je bil prijazen, vendar nič bolj od ostalih omenjenih pediatrinj. Ko sem jaz poklicala k njemu je imel vse polno, vendar bi se čez tri mesece sprostilo eno mesto. Zato bi bilo prvi pregled plačati (50€), nadaljnje pa ne in ker so ga vse punce tako hvalile, sem se odločila, da ta pregled pač plačamo. No, potem sem pa rodila 10 dni pred rokom in prišla na pregled prej, kar je pomenilo, da bi tudi 2. pregled morala plačati. In če bi se mi zdel tako super, bi seveda ga, vendar se mi zdel nič posebnega. Res je, da se pogovarja s tvojim dojenčkom, ampak tudi že omenjene pediatrinje se. Motilo me je tudi, da (vsaj v letu 2007) ni imel urejenih vseh nadomeščanj izven delovnega časa, tista, ki jih je imel pa so bila zelo razdrobljena (gre pač za zasebnika koncesionarja). Na listu z delovnim časom je tako bilo napisano (mislim, da za sredo ali torek) v smislu: za ta dan nadomeščanja še nimamo urejenega, ga pa bomo v čimkrajšem roku. Všeč pa mi tudi ni bilo, da ni laboratorija v stavbi in da ne morem opraviti vsega na enem mestu. Se je pa sodelavki zgodilo enako ot meni, je rodila malo pred rokom, in bi namesto prvotno dogovorjenega prvega pregleda morala plačati še drugi pregled. Ona je kljub vsemu šla na 2. pregled, vendar ga ni želela plačati. Sestri in zdravniku pa je nato zagrozila z inšpekcijo tako, da ji ni bilo potrebno plačati. Po mojem sta to plačilo spregledala, ne toliko zaradi inšpekcije, kot zaradi ljubega miru... Sama sem nato Zorko Brodnik priporočila še mnogim drugim mamicam in moram reč, da ni niti ene, ki ne bi bila zadovoljna z njo
|