|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediater v MB
9.1.2009 11:04:43   
medvedek
Iščem dobrega pediatra za svojo hčer v Mariboru - saj z zdajšnjo nismo ravno zadovoljni.

Hvala vam za pomoč in lep pozdrav!

Medvedek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pediater v MB
9.1.2009 11:14:55   
mama06
dr. Dovnik na Borštnikovi 

(odgovor članu medvedek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2009 11:40:13   
medvedek
To sem že čula samo zanima me če je res tako dober kot pravijo????

LP

Medvedek

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2009 12:34:17   
ThinkPink
Dr. Melink, dr. Krebs - Vošnjakova

(odgovor članu medvedek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2009 12:38:57   
Lenny
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

dr. Dovnik na Borštnikovi 

Podpišem. Oba otroka sta od vsega začetka pri njem in ga obožujeta, ker ni klasičen zdravnik v beli halji, z mulčki se heca in pregled opravi brez težav, ker so otroci sproščeni, do staršev ima prav tako dober odnos, vse pojasni, v glavnem izpolnjuje pričakovanja, ki jih imava midva kot starša do otrokovega pediatra.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2009 15:52:58   
tana-2
Tudi jaz: dr. Dovnik. Definitivno. Otroci ga imajo radi, starše pomiri, jemlje resno, lahko se naročiš, sestra prijazna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2009 17:36:15   
sttj
v vošnjakovi dr.KREBS,najboljša je

(odgovor članu tana-2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2009 17:51:31   
lelaval
Tamala hodi k dr Melinkovi v Vošnjakovo (sta tudi starejša 2 hodila), šolarja pa k dr. Radolliju v Hoče - z obema smo zelo zadovoljni.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2009 18:05:45   
blev
Dr.Babič Cveta -zd Studenci , enkratna zdravnicauser posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2009 18:12:13   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: blev

Dr.Babič Cveta -zd Studenci , enkratna zdravnicauser posted image user posted image

SE strinjam. Smo zelo zadovoljni z njo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu blev)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2009 18:44:17   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: blev

Tudi mi se podpišemo!user posted image

(odgovor članu blev)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2009 22:54:39   
sanasan
Dr.Dovnikuser posted image , ne vem pa, če še sprejema...
pri nas sta bila oba pri njem in še prej pri njegovi mami...
zelo natančen, skrben in s srcem pri otrocihuser posted image ...po mojih izkušnjah ga tudi drugi zdravniki zelo spoštujejo...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2009 11:19:33   
botrca
Dr. Aleksandra Zorko-Brodnik na Jezdarski. Smo zaenkrat ful zadovoljni.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2009 10:23:53   
ejša1
Tudi mi definitivno za Zorko Brodnikuser posted image ! Dela na Jezdarski (Tabor-pri parku Magdalena) in Vošnjakovi. Mi hodimo na Jezdarko, kjer jo je enkrat nadomeščala dr. Krebsova, ki jo nekatere punce hvalite v prejšnjih postih in tudi jaz moram reči, da je tudi ta zdravnica zelo vredu!

Smo pa začeli z dr. Dovnikom in se od njega prestavili, ker se nam ene stvari niso zdele ok. Res je, da je bil prijazen, vendar nič bolj od ostalih omenjenih pediatrinj. Ko sem jaz poklicala k njemu je imel vse polno, vendar bi se čez tri mesece sprostilo eno mesto. Zato bi bilo prvi pregled plačati (50€), nadaljnje pa ne in ker so ga vse punce tako hvalile, sem se odločila, da ta pregled pač plačamo. No, potem sem pa rodila 10 dni pred rokom in prišla na pregled prej, kar je pomenilo, da bi tudi 2. pregled morala plačati. In če bi se mi zdel tako super, bi seveda ga, vendar se mi zdel nič posebnega. Res je, da se pogovarja s tvojim dojenčkom, ampak tudi že omenjene pediatrinje se. Motilo me je tudi, da (vsaj v letu 2007) ni imel urejenih vseh nadomeščanj izven delovnega časa, tista, ki jih je imel pa so bila zelo razdrobljena (gre pač za zasebnika koncesionarja). Na listu z delovnim časom je tako bilo napisano (mislim, da za sredo ali torek) v smislu: za ta dan nadomeščanja še nimamo urejenega, ga pa bomo v čimkrajšem roku. Všeč pa mi tudi ni bilo, da ni laboratorija v stavbi in da ne morem opraviti vsega na enem mestu.

Se je pa sodelavki zgodilo enako ot meni, je rodila malo pred rokom, in bi namesto prvotno dogovorjenega prvega pregleda morala plačati še drugi pregled. Ona je kljub vsemu šla na 2. pregled, vendar ga ni želela plačati. Sestri in zdravniku pa je nato zagrozila z inšpekcijo tako, da ji ni bilo potrebno plačati. Po mojem sta to plačilo spregledala, ne toliko zaradi inšpekcije, kot zaradi ljubega miru...

Sama sem nato Zorko Brodnik priporočila še mnogim drugim mamicam in moram reč, da ni niti ene, ki ne bi bila zadovoljna z njouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2009 12:23:59   
doroteja23
dr. Krebs smo full zadovoljni z njo! Pa dr. Koražija, samo ona pa ne sprejema več, se mi zdi. Ima pa RA!

(odgovor članu medvedek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2009 16:10:14   
tejkag
Tudi mi hodimo k dr. Aleksandri Zorko. Zaenkrat smo zadovoljni.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2009 10:05:19   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan

Dr.Dovnikuser posted image , ne vem pa, če še sprejema...
pri nas sta bila oba pri njem in še prej pri njegovi mami...
zelo natančen, skrben in s srcem pri otrocihuser posted image ...po mojih izkušnjah ga tudi drugi zdravniki zelo spoštujejo...

Enako!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2009 10:39:06   
malicki
Mi imamo tudi Dovnika, do sedaj zadovoljni.

Sem rodila mesec dni prehitro in mi ni bilo potrebno plačati za 1.pregled. Pa laboratorij tudi ima in čakaš 5min na izvide krvi, urina...

Je pa pri njemu tudi dr. Škrjančeva ki je baje tudi super.

LP

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.1.2009 14:03:17   
Lara28
Dr. Krebs je že od avgusta na bolniški. Mogoče katera ve zakaj?
Drugače smo tudi v Melinkovo zelo zadovoljni.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.1.2009 14:19:54   
pupika
dR. Krebs pri de nazaj v začetku februarja, se pravi čez kake 14 dni. Je pa na bolniški zaradi operacije hrbtenice, mi je avgusta ko sem bila z malim pri njej lepo razložila zakaj je sedaj dalj časa ne bo. Jaz že komaj čakam, da pride, ker smo imeli v njeni odsotnosti same komplikacije in antibiotik na antibiotik.

Res je pediatrinja z srcem, naš mali jo je lepo sprejel, in odkar sem menjala se nikoli več ne joka pri zdravniku.Prej pa je bil jok že pri sestri.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2009 14:31:11   
Baucka
Zdravstveni dom dr. Vizoviškova.
Preden napiše antibiotik, naredi bris, mila nežna, pravi pristop za našo.

Gremo veselo.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?