|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediater Maribor
16.2.2006 13:19:02   
Miškolinka*
Zanime me če veste katerega pediatra je mogoče v Mariboru še izbrati za svojega otroka.
S trenutno izbranim smo sicer za silo zadovoljni, ampak odnos sester, na katere si obsojen preden prideš do zdravnika pa je grozen.

kako ste vi zadovoljni s svojimi pedatri in njihovimi sestrami?

Za informacije se vam najlepše zahvaljujem,

Miškolinka*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pediater Maribor
16.2.2006 13:25:36   
petraz
Mi imamo pediatrinjo v Sl. Bistrici in lako rečem, da daleč okoli ni boljše pediatrinje kot je Dr. Zorko. Res, maksimalno se potrudi za otroka in se posveti samo njemu, za pregled si vedno vzame čas in dobro svetuje ter pomaga. Ni boljše pediatrinje, poleg tega pa so tudi sestre zelo prijazne. Mi smo zelo, zelo zadovoljni z njo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2006 13:43:45   
Anonimen
mi imamo dr. babičevo in je suppperrruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2006 13:59:16   
Marogica
Tudi mi imamo dr. Babičevo, ki je super pediatrinja, sestra pa je ful prijazna-priporočam

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2006 15:11:19   
k1
dr. škorjanc na studencih - poleg dr. babičeve - superca! vse najboljše o njej. pa še s parkplacem ni težav!

lp

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2006 17:13:13   
Anonimen
dr. Vera Gušič-Ljepovič! Sestre so zelo prijazne, tudi z zdravnico smo zadovoljni, sicer pa nismo z njo imeli kaj dosti opravka, razen posvetovalnice. Hvala bogu!!!user posted image user posted image

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2006 17:45:57   
doroteja23
Mi imamo dr. Završnika in je super in tudi sestre so super. Prijazne in ni ji težko kaj povedat ko jo vprašaš!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2006 20:46:07   
nelči
Mi imamo tudi dr. Babičevo na Studencih. Smo res zadovoljni z njo, sestri sta zelo prijazni. Res je, s parkirnim prostorom nikoli ni težav, vedno prideš TAKOJ na vrsto (le enkrat sem čakala cca 15min). Zelo priporočam.

Glede dr. Škorjančeve (ki je zraven dr. Babičeve) pa pred 6 meseci ni več sprejemala novih otrok.

LP

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2006 21:23:46   
al1*
Jaz tudi vozim otroka k Babičevi. Zelo zadovoljni. Sestra super, všeč mi je, da ne da antibiotikov za vsako figo, ampak raje počaka kak dan in spremlja, kaj se bo zgodilo. 

lp

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2006 21:37:19   
lelaval
Jaz hodim k dr. Melinkovi in sem z njo zelo zadovoljna. S sestrami tudi, razen ena je včasih sitna sama sebi, a se niti ne obregnem obnjo. user posted image

Kar pa se tiče Gušičeve - Blacky - imam jaz (in še kar nekaj drugih staršev) slabe izkušnje z njo in k njej ne grem, če vidim, da nadomešča.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2006 21:47:14   
india
Na Vošnjakovi je meni dr.Mlinkova zakon, pa dr. Vizoviškova tudi!

Kar se tiče dr. Gušičeve ne bom izgubljala besed, povem le to, da mi je otroka skoraj v grob spravila z napačno diagnozo, zato k njej nikoli več ne prestopim praga!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2006 22:39:30   
pika_b
Tudi mi imamo dr. Melinkovo in smo z njo zelo zadovoljni. Glede sester se strinjam z lelaval. Edino kar je, da smo na posvetovalnico do sedaj že 2x čakali po najmanj dve uri user posted image .

Morda smo imeli pač smolo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?