Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 2:55:30
|
|
|
|
tonja
|
Ja res so dragi. A veš kaj, ti maš pa tam tko blizu Pohorje kjer rastejo takooo lepi, debeli in dobri kostanji, da jih lahko greš res kar sama nabrat Mi jih hodimo tja vsako leto nabirat pa pol tam v eno gostilno na gobovo juhico - njama. Pa mal mi je čudno, da so že na začetku sezone črvivi taki so ponavadi ko se sezona kostanjev že zaključuje
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 5:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugič grema raje sama v šumo po njih. Evo ti ga na.
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 6:01:09
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja Pa mal mi je čudno, da so že na začetku sezone črvivi taki so ponavadi ko se sezona kostanjev že zaključuje Ker v začetku sezone, dajo še staro bero not Jaz sem ga zadnja leta sama nabirala, samo letos ne bo nič iz tega , ker ne prilezem niti v prvi hrib, kaj šele čez pol gozda . Bomo pa zato malo sorodnike sfehtali . So pa na LJ tržnici surovi maroni za 8evrov
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.9.2008 6:04:57 >
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 7:06:41
|
|
|
|
Volga
|
Ja, seveda, to imajo še lanske. Saj je nekako, da jih z listjem pokriješ al kaj že, pa potem dlje časa zdržijo. Al je imel pa zmrznjene, pa jih prodaja za sveže. Drugače pa, a je katera letos že nabrala kostanj? Da vidim, če se mi splača jutri v gozd.
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 7:25:17
|
|
|
|
al1*
|
Pri nas (Mb) še niso. Nekaj malega sicer že padajo dol, ampak to so ono tačrvivi. Jaz tudi že komaj čaka. Obožujem nabiranje kostanjev in tudi jem jih rada.
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 8:24:48
|
|
|
|
puncica
|
mene pa zanima kako hudiča prodajajo kostanje na litre, pa sej ni to tekočina? In ja 8 EUR za kostanj uh dobr obirajo mestne ljudi, pri nas se jih najemo do onemoglosti vsako jesen in to zastojn , jaz sicer nisem pretiran ljubitelj ampak ene par pa že pojem. Volga letos jih še nismo jedl bomo vidl če je kej stara mama nabavl za soboto ko mamo trgatev
< Sporočilo je popravil puncica -- 26.9.2008 8:25:19 >
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 9:04:20
|
|
|
|
*žaži*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Drugače pa, a je katera letos že nabrala kostanj? Da vidim, če se mi splača jutri v gozd. Včeraj smo bili mi v gozdu...smo šli po darove narave za jesenski venček in morm rečt, da so kostančki že konkretno debeli...ampak so še malo zeleni in še po večini v ježku...ampak počli si pa že.
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 9:29:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica mene pa zanima kako hudiča prodajajo kostanje na litre, pa sej ni to tekočina? In ja 8 EUR za kostanj uh dobr obirajo mestne ljudi, pri nas se jih najemo do onemoglosti vsako jesen in to zastojn , jaz sicer nisem pretiran ljubitelj ampak ene par pa že pojem. Volga letos jih še nismo jedl bomo vidl če je kej stara mama nabavl za soboto ko mamo trgatev Tudi meni se zdi, da se kostanj meri na kilo in ne na litr. O.K., potem, ko ga zbruhaš, kerj e zraven preveč mošta, ptoem je na litre, sam prej pa ne. o.K., hvala za info, bo treba pogledat.
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 10:03:22
|
|
|
|
nanč
|
A veš kaj, ti maš pa tam tko blizu Pohorje kjer rastejo takooo lepi, debeli in dobri kostanji, Kje točno?Kateri del pohorja?
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 10:05:39
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Aaaa- 8€ liter Sem mislila it po njih, samo praviš da so črvivi. Bom raje počakala da mi jih kdo od domačih ponudi
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 11:13:59
|
|
|
|
diva 4
|
Kostanji se merijo v litrih. Že od nekdaj. Pa borovnice, ribez... tudi.
< Sporočilo je popravil diva 4 -- 26.9.2008 11:14:46 >
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 11:16:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, da če sma šla po kostanje, da sma kupila tiste pol litra(čeprav bi se najraje nekam vgriznila)- sam osem evrov? A so zlati? In zaradi tega bodo tudi ostali po 8€ in več. Zakaj? Ker jih vseeno kupiš. Ko pa bo manj povpraševanja, bodo tudi cene nižje.
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 12:22:39
|
|
|
|
muška
|
pot pod noge pa v gozd. saj ni tako daleč!
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 12:25:29
|
|
|
|
ZARA
|
Uf, jebote, si rajši nogo pri kolenu odrežem...
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2008 13:01:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 13:09:07
|
|
|
|
*piškotek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Uf, jebote, si rajši nogo pri kolenu odrežem... Kva? A če bi v gozd mogla hodit?
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 13:10:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Uf, jebote, si rajši nogo pri kolenu odrežem... Kva? A če bi v gozd mogla hodit? škrta je, pa si ne privošči ene orng doze prdenja.
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 13:10:52
|
|
|
|
*piškotek*
|
8 € - jih rajši ne jem, ali pa grem ponje v bližnji gozd
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 13:18:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Uf, jebote, si rajši nogo pri kolenu odrežem... Kva? A če bi v gozd mogla hodit? Ne, to. Kopulca.. Če bi morala 8 ojrov plačat za ene kostanje. Po tleh jih leži na tone.
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 13:32:34
|
|
|
|
ursa30
|
niso normalni.... jaz grem letos sigurno v gozd po njih 8 EUR...nej si jih nekam zataknejo
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 14:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga O.K., potem, ko ga zbruhaš, kerj e zraven preveč mošta, ptoem je na litre, sam prej pa ne. dobra. Ja hudičevo dragi so, jaz bom še raje malo počakala in jih grem v gozd zastonj nabrat.
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 19:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri starem mostu 4€/lit.
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 19:26:10
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pri starem mostu 4€/lit. pečeni? pa kje imajo to? Tam, kjer je Lastkova? Sem šla ravno danes mimo (sicer po drugi strani), pa sem še gledala Lastovko, da je že zaprta s sladoledi, pa nisem videla nobenega kostajnarja
|
|
|
|
RE: Pečeni kostanji po 8 evrov za liter 26.9.2008 19:45:13
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz nikoli ne kupujem od kostajnarjev kostanj...sem preveč "zdrgnjena". Grem raje v gozd nabrat, pa naredim dvojno korist...kostanje naberem pa še rit premigam.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?