|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peče in srbi
19.12.2005 10:04:30   
Scarlet
Včeraj sem opazila, da me splovilo malo peče in srbi. Je dovolj, da se mažem s canestenom ali bi morala na pregled? Ni tako hudo, je pa zorno. Izcedek je tak kot prej, se pravi da vnetja verjetno ni. Od česa bi to lahko bilo?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peče in srbi
19.12.2005 10:15:46   
lelaval
Pojdi h G, da ti da primerno mazilo. Jaz sem se v nosečnosti 2x zdravila -vsakič drugačno mazilo, pa ne vem več, kako se jim je reklo.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 10:17:36   
Naja30
Vseeno je lahko vnetje, zato je boljše, da greš do G. Mogoče ti bo dal še svečke, če je huje.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 10:22:37   
minaja
Če ni prehudo, pomaga tudi tampon namočen v LCA navaden jogurt (ali vložek premazan z njim) ali pa kopel v razredčenem jabolčnem kisu. Jogurt in kis namreč vsebujeta bakterije in sta oba kisla, kar pomaga, da se nožnična flora spet stabilizira nazaj na svoje normalno kislo okolje. Če ne bo pomagalo, pojdi h G. Glivice sicer niso bolezen, temveč nadloga, če pa bi bil izcedek rumen in/ali zelen ter smrdeč pa to namiguje na bakterijsko vnetje in ne glivično. Vseeno se posvetuj še s svojim G, če ne bo boljše čez kakšen dan... Pa srečno.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 10:36:39   
Scarlet
Hvala!

(odgovor članu minaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2005 12:43:02   
petraz
Res je bolje, da greš na pregled.user posted image

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2005 8:37:10   
Scarlet
Sem včeraj probala s kisovo kopeljo in tole res ful pomaga. Zgleda, da še ni bilo tako hudo in se je zadeva umirila. Nič me ne srbi, še manj peče. Hvala! Res hvala Minaja!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2005 11:43:44   
puncica
ja se glivice rade ponavljajo, jaz v prvi nosečnosti sem jih imela celo nosečnost pa uporabljala različne vaginalne tablete, celo kremo, ki si jo noter stisneš pa nič ni pomagal. Skratka zdej je situacija ista, prvič mi je predpisala ene, potem druge, potem še kremo, zdej bom verjetno dobila že ta tretje, ker se mi zdi da se mi je spet ta tedn pojvilo. user posted image Canesten pa ni glih najboljš baje uporabljat v prvih tednih nosečnosti, ker je dokaj močan, no vsaj v lekarni mi ga niso hotel dat, da naj raje grem k g. Pa je ona rekla da me je pregledala da je vse ok, pa da ga lahko uporabim. Skratka kaj hočem rečt poklič g. pa povej kaka je situacija pa ti bo svetovala.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2005 18:53:49   
KODA
Bolje je,da greš na pregled.Glivice se rade ponovijo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2005 21:53:13   
Eolina
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

ja se glivice rade ponavljajo, jaz v prvi nosečnosti sem jih imela celo nosečnost pa uporabljala različne vaginalne tablete, celo kremo, ki si jo noter stisneš pa nič ni pomagal. Skratka zdej je situacija ista, prvič mi je predpisala ene, potem druge, potem še kremo, zdej bom verjetno dobila že ta tretje, ker se mi zdi da se mi je spet ta tedn pojvilo. user posted image Canesten pa ni glih najboljš baje uporabljat v prvih tednih nosečnosti, ker je dokaj močan, no vsaj v lekarni mi ga niso hotel dat, da naj raje grem k g. Pa je ona rekla da me je pregledala da je vse ok, pa da ga lahko uporabim. Skratka kaj hočem rečt poklič g. pa povej kaka je situacija pa ti bo svetovala.

Puncica, povej mi prosim, a čist celo nosečnost si jih mela? Ko si rodila, tudi? A z otročkom je bilo vse OK? Kaj pa ti je G reku? Ker js se jih ne morem in ne morem rešit (user posted image sem 15 tednov), pa me je strah, da ne bi blo kaj z bebiko narobe! user posted image

Zadnjič mi je G dala neke vaginalete, so pomagale, ampak zadeva se je ponovila po nekaj dnevih in ne gre in ne gre stran! user posted image  G se mi ni zdela kaj posebej zaskrbljena, še celo rekla mi je, da se tega ne morem čisto do konca rešit in ful se mi je zdela taka...ne vem no (češ, sej to pa res ni nič takega user posted image ).
Mene pa to ful skrbi, pa res je nadležno, srbi, peče, boli, ogromno je izcedka, seksat ne upama, pa še bojim se, da ne bi blo kaj narobe...

Se res ne da nič pomagat?

obupana user posted image  E.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2005 22:16:49   
bobek05
Jaz sem imela podobno sranje v začetku nosečnosti, pa mi je dal G Canesten vaginalete (svečke) - mislim, da sem si jih morala not dajat par dni (zvečer pred spanjem), pa sem potem imela mir.. Samo mazilo Canesten ne pomaga vedno, zato ti svetujem, da greš h G.. Canesten vaginalete pa se dobijo samo na recept...

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?