Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
A pri 7 mesecih starosti že lahko? Mislim, pečem v pečici. Mislila sem pa narediti tak narastek iz prosene kaše, prilagojenega mleka, skute in naribanega jabolka.
Recept? :zmeden: Saj ga nimam. Jaz bi to kar po svoje...
Proseno kašo bi najprej namočila v vodi, potem skuhala v vodi, skuhani kaši dodala adaptirano mleko, skuto, jabolka, cimet.... in HOPLA v pečico. Ali pa bi celo proseno kašo že skuhala v adaptiranem mleku.
Saj ne vem. Bom jutri poskusila, pa javim kako bo ratalo!
Enkrat je bila debata o adapt. mleku, šlo se je za Aptamil - v Kolinski baje pravijo, da lahko to mleko uporabljamo tudi za kuhanje, ampak ne predolgo pustiti vreti. Jaz ji kuham gres, polento ... na mleku.
Po naši debati sem se lotila dela. Ajdovo kašo sem skuhala na sojinem mleku, dodala vanilj sladkor, pecilni prašek,cimet, skuto in naribano jabolko. Ko se je zadeva ohladila in strdila sem primešala 2 jajčka in porazdelila na pomaščeno jena posodo. Po vrhu nanesla kislo smetano in pekla 40 minut na 160°C.
Za moj okus je bila zadeva premalo sladka, vendar je bilo to namerno.