Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pazite, kaj govorite pred otroki? 25.5.2007 22:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ati je občasno v nemščini govoru, da ga nismo zastopil, k mnde sm vse sčvekala , sam zastopu ga ni pa noben k je edin nemšk znal doma -tko da predvidevam da so ble bl kkšne kletvice
|
|
|
|
RE: Pazite, kaj govorite pred otroki? 25.5.2007 23:08:46
|
|
|
|
lin
|
Mi imamo tudi doma triletnico(no kmalu bo) in vem kako to zgleda. Naša ponavadi kakšno stvar ki jo sliši ko se pogovarjamo pol vrže ven čez kakšen teden,tako da smo včasih še tolko bolj presenečeni in vedno bolj pazimo kaj govorimo pred njo. Velikokrat tudi mi uporabljamo italjanščino,če si moremo kaj povedat tisti trenutek in stvar ni za njena uha.
|
|
|
|
RE: Pazite, kaj govorite pred otroki? 25.5.2007 23:09:37
|
|
|
|
total
|
Izogibamo se kletvic,ker jih hitro rad pobere... ,drgač pa ni panike.Rad ponavlja stvari za mano in mi je včasih prav hecen,ko pove tisto,kar mene mori..
|
|
RE: Pazite, kaj govorite pred otroki? 25.5.2007 23:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmmmm....ne vem. Me pa zanima, kaj vse bo prijavila, ko spregovori
|
|
|
|
RE: Pazite, kaj govorite pred otroki? 25.5.2007 23:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Premalo in se zavedam, da bo treba čimprej začet bolj pazit. Zaenkrat sicer še ne govori, samo ko bo začela, me bo pa najbrž hitro po buči usekala nepazljivost, če ne bova kmalu začela selekcionirat.
|
|
|
|
RE: Pazite, kaj govorite pred otroki? 26.5.2007 0:35:39
|
|
|
|
Marogica
|
Ja, paziva. Ker otrok sliši in razume mnogo več, kot nam da vedeti. To se pokaže včasih kasneje, v drugi situaciji, kjer povezuje s kakšno prejšnjo. In zato je bedasto misliti, da otrok ne razume, pa še daš mu vedeti, kot da je objekt in ne subjekt. Zato paziva, kar se tega tiče. Kletvic pa tako ali tako ne uporabljava.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?