Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pavšalisti - enih par info, prosim 21.9.2012 8:40:58
|
|
|
|
Tutan
|
Tisti, ki imate prikolice/montažne hiške v kampih, me malo zanimajo informacije. Kje ste locirani, v katerem kampu? Kako je kamp primeren za otroke? Kakšne so plaže, gužva? Kakšna je cena letnega najema parcele? Kako kaže prikoličarjem (tistim nezabetoniranim)? Kako je z zimovanjem? Koliko si lahko parcelo urediš po svoje (prineseš kak kamen, kakšno rožico, pesek - seveda potem za sabo, ko nisi več pavšalist, tudi pospraviš)? In še kakšne pomembne info, ki bi mi lahko prišle prav? Mož je kupil prikolico (res je dobil fino ceno), pa razmišljava da bi jo postavila v en kamp na Hrvaškem, vendar toliko blizu, da se ni problema za vikend dol peljat...
|
|
|
|
RE: Pavšalisti - enih par info, prosim 6.10.2012 9:20:32
|
|
|
|
gsatalema
|
Sicer kaj dosti ti ne bom znala pomagat, ker smo mi tudi letos kupili hiško in smo na tem področju čist frišni... Mi imamo v kampu blizu pule, (za vikende je blizu), po pogovoru z ostalimi pavšalisti je kar ok..., ogromno slovencev, plaža velika, dolga, prodnata, malo betona, pa tako pol čisto sonce, pol sence. Kamp pa v popolni senci. Pavšal je 1700e.Sanitarji so stari , vendar vedno čisti, z toplo vodo in vedno wc papirjem. Več pa naj povedo že stari mački na tem področju, ker tudi jaz sem radovednica .
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?