bambi
|
Že nekajkrat sem zasledila kak članek ali mi je kdo celo ekel, da se kljub otrokom moram posvečat še partnerju, da se ne bo čutil zapostavljenega....zdaja me pa zanima mnenje mamic, ki imajo 2 ali več otrok doma.... jaz npr. se vstanem zjutraj ob 7h, da dam prat, da se oblečem, da pospravim po kuhinji in si v miru privoščim kavico, če mi seveda auspe, ker ob 7.30 je budna že naša prvorojenka, ki je živo srebro..... potem zrihtam njo, ji pripravim zajtrk, vmes se zbudi že ta druga, ki je star 3 mesece, jo previjem , oblečem, podojim in potem ob zrihtam za sprehod...... včasih pozabim celo na lasten zajtrk..... ko pridemo iz sprehoda, ki traja približno 2 uri, začnem kuhat kosilo, vmes dam spat ta starejšo, če mi seveda uspe in če ona to želi, podojim ta malo, skuham kosilo in ko pride mož domov je vse že pripravljeno..... po kosilu dam potme prat ali kaj zlikam, moj mož pa leži s ta malima na kavču in gleda TV..... proti večeru gremo potem v trgovino ali na telovadbo za ta starejšo, skratka skoz se kaj dogaja..... meni se zdi, da sem skoz na nogah, in kako hudiča naj potem gledam še na partnerja????? On pride iz službe, kjer je v družbi ljudi, se zabavajo, pride domov, poje kosilo, gre s tamalima na kavč, jaz pa cele dneve doma, kuham , perem, previjam..... zvečer res, da on porihta ta starejšo, jaz pa ta malo, ampak ponoči se zopet jaz zbujam, zaradi ta male, ker on mora zjutraj v službo, jaz se pa kljub temu zgodaj vstanem, da sploh lahko v miru spijem kavo..... in najbolj me jezi to, ker bi zraven vsega jaz morala gledat na partnerja.... ja zakaj pa ne bi on gledal name???? Saj mi pomaga, saj se potrudi, med nama je vse OK, ampak jezijo me takšne opazke drugih ljudi...... da ja na bom pozabila na moža.... pa kaj se naj raztrgam???? Moj mož in jaz sva res v stalnem pogonu, ampak to še ne pomeni, da bi morala biti jaz tista, ki bi skrbela še za njega, tako kot pravi pregovor, dobra mati, v kuhinji dobra kuharica, v postelji ****...... pa saj nisem terminator.... kako uspeva to vam?????