Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Oba z mojim :love: imava mešano družbo, torej imava oba tako prijatelje kot prijateljice. V najini zvezi sem bolj jaz tista, ki imam več prijateljev moškega spola, vendar nama to ne predstavlja nobenega problema, ker je dejansko vse na osnovi prijateljstva oz. sodelavstva. Ima pa seveda prijateljice, kolegice, znanke, sodelavke in sosede tudi moj :love:. Zaradi tega do sedaj nikdar nisem komplicirala, ker mi ni nikoli dal povoda za to, da bi bila na katerokoli tako poznanstvo ali prijateljstvo ljubosumna. Prav tako se nikdar ni obnašal tako, da bi bila jaz zaradi tega kaj prikrajšana. Oba greva kdaj pa kdaj ven na pijačo s prijatelji nasprotnega spola, vendar si zaupava in iz tega ne delava problemov. Seveda se je pijača tudi že kdaj zavlekla, vendar ne pri njemu, ampak pri meni. Ker pa se ni nikdar zavlekla iz razlogov, kakršnih ne bi smelo biti, sem ga tudi vedno poklicala ali kako drugače obvestila o tem, kje sem in kdaj pridem (predvideno). Kar se tiče njegovega druženja z drugimi ženskami, moram reči, da je malenkostno, pa čeprav mu jaz tega ne prepovedujem. Je pač tako, da z bivšimi dekleti nima stikov (razen kdaj, če se slučajno srečajo), s sodelavkami gre na pijačo, za sosede nima časa, ker je doma raje z mano... Z neznankami se ne spogleduje. Ker je samo moški, v javnosti seveda kdaj pa kdaj pogleda za kakšno neznanko in vsake toliko časa tudi kaj komentira, vendar nikdar ne prekorači meje dobrega okusa v moji prisotnosti. Ko me ni zraven, morda jo, v moški družbi, vendar pri njemu ostaja samo pri pogledih in kakšnem komentarju. In, seveda, isto dovoljuje tudi meni. Moram reči, da sem ZELO ZADOVOLJNA z njim glede tega in da upam, da bo tako tudi vnaprej. Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
|