Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 17:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem,če je sploh treba vprašati,ker očkoti so danes povečini zraven.In to se mi zdi zelo lepo
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 17:38:19
|
|
|
|
Lunca1
|
Moj je bil zraven v prvi nosečnosti na vseh pregledih. G so tega že navajeni, tako da ne bo nobenega problema.
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 17:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
nekateri G ne dovolijo da so možje prisotni pri vaginalnih pregledih
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 18:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali mogoče katera ve kako je to urejeno v ZD v Škofji Loki pri dr. Mileni Igličar? So tudi lahko zraven?
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 18:04:25
|
|
|
|
Taula
|
Na UZ so lahko...itak sta le še dva UZja..morfa in kontrola rasti. (ta zadnji ni nujni da ga imaš) Ko te pa vaginalno pregleda pa ne vem če je lahko zraven. Sama niti ne vidim potrebe po tem.
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 18:27:22
|
|
|
|
bastian111
|
No v Ms sva na začetku naletela na odpor predvsem medicinskih sester,zdravnik pa je dal jasno povedati ,da ga to ne moti.
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 18:44:41
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Moja G nima rada, da pridejo partnerji zraven, ker se mora potem posvečati tudi njim... Pa jo popolnoma razumem. Vsakič naredi UZ in pregledi zato tudi trajajo dlje časa, nihče pa ne čaka rad v čakalnici. Če so partnerji zraven, se bi pregled sigurno še podaljšal.
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 18:47:39
|
|
|
|
Rubin.
|
Na rednih kontrolah verjetno ne bo mogel biti zraven, kaj se pa tiče UZ, pa moja g. ni komplicirala, je čist vseeno, če še eden zraven stoji. Ne vem zakaj bi se mu morala posebej posvečat , g. se je posvetila UZ in meni. Moj je tudi bil zelo navdušen nad morfologijo - kar pelji ga zraven. p.s. kaj se tiče vaginalnega UZ, ga itak več nima, saj je to samo na začetku nosečnosti, takrat pa g. ni želela da je zraven.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 7.3.2008 18:51:03 >
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 18:52:53
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Meni še vedno opravi tudi vaginalni pregled z UZ... toliko, da preveri MV. Res je, da partnerji neprestano zastavljajo vprašanja, vsaj moj jih je... Skoraj več, kot jaz. Mi je kar prav, da je naredila takšen sistem, kot je.
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 7.3.2008 18:55:09 >
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 18:56:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tudi meni vedno naredi vaginalni UZ in sicer ravno zaradi tega kar je rekla že moja predhodnica, da preveri MV. Se mi je ful skrajšal tako da ga sedaj redno kontrolira.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 19:05:04
|
|
|
|
Rubin.
|
A tako, no meni je zelo poredko delala uz, na začetku nosečnosti - vaginalnega, nato sva bila skupaj na nuhalni, nato mi je delala morfologijo, na kateri se ni videlo spola, tu je bil moj zraven, nato pa sva šla samoplačniško še na 3D uz in to je bilo to. Torej, če je vse o.k. ga itak ne dela več kot 2x. Saj pri meni je bilo tako. Če pa ti dela vaginalnega, mi je pa čisto jasno, da ne želi, da je zraven. Kaj se pa tiče mojga na uz, je bil čisto tiho, samo očarano je strmel v ekran. Še ko ga je g. na 3D vprašala, če ima kakšno vprašanje je samo odkimal , tako da ni bil sporen .
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 21:10:36
|
|
|
|
Naja30
|
Lahko je prisoten, čeprav na rednih kontrolah, kjer se opravi samo pogovor z G če ni nič drugega narobe, itak nima kaj delat. Na UZ pa je lahko.
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 7.3.2008 22:03:09
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ali mogoče katera ve kako je to urejeno v ZD v Škofji Loki pri dr. Mileni Igličar? So tudi lahko zraven? Ja seveda je lahko zraven. Jaz sem jo že v prvo vprašala kako je s tem in, ker mi je UZ delala ga je šla sestra iskat v čakalnico, za naprej sva se pa zmenili, da mi je že prej povedala kdaj bo UZ delala, da je lahko prišel zraven. Sicer je šel z menoj tudi ko mi ni UZ delala ampak je v čakalnici počakal. Samo je pa res, da tud sama nisva videla potrebe, da bi bil v primerih, ko ni bilo UZ bil zraven, Tako, da ne vem ali dovoli tudi sicer njegovo prisotnost. lp
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 8.3.2008 15:31:42
|
|
|
|
janin79
|
Na Jesenicah ni panike. Moj je bil do danes prisoten na 5ih od 6ih UZ in je čist fajn da je zravn. Je itak tak patent, da razume stvari samo če jih aktivno doživlja. Sestre in ginekolog se ne ukvarjajo z njim - če pa ima kakšno vprašanje pa čist prijazno odgovorijo. So pač taka vprašanja, ki bi jih zastavila tudi sama.
|
|
|
|
RE: PARTNERJEVA PRISOTNOST PRI G 8.3.2008 16:06:38
|
|
|
|
benika
|
Redni pregled pri G je eno, UZ pa drugo. Pri UZ pregledu valda da je lahko zraven, saj je otrok tudi njegov in meni se zdi zelo lepo, če te partner spremlja na UZ. Pri rednem pregledu se pa strinjam z Naja3, partner na teh pogovorih nima kaj za počet in mislim, da G tega tudi ne odobravajo.
|
|
|
|
RE: Partnerjeva prisotnost pri ginekologu 12.3.2008 14:19:23
|
|
|
|
cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchi82 pričakujemo junija Hej, majchi82, vidim, da si tudi ti junijčica, zakaj pa ne prideš k nam, Junijčicam nič pogledat
|
|
|
|
RE: Partnerjeva prisotnost pri ginekologu 12.3.2008 18:40:23
|
|
|
|
Majuska
|
Moj je prisostvoval pri nuhalni in na morfologiji, sicer pa me je vedno počakal v čakalnici. Bi pa najbrž šel z mano, če bi ga prosila
|
|
|
|
RE: Partnerjeva prisotnost pri ginekologu 12.3.2008 19:07:29
|
|
|
|
Erin
|
Jaz sem ravno te dni brala Vodnik po pravicah nosečnic (so jih imeli v čakalnici moje gin) in v njem (str.3)zasledila: Pravico imate, da vas na pregledih spremlja kdo od vaših bližnjih, če to želite. Tako da, punce, če vam kdorkoli hoče to preprečit, ne more...to je VAŠA pravica
|
|
|
| Stran: [1] |
Kje živite?sashyv stanovanju (
26%)
v hiši (
43%)
v najemu v stanovanju (
9%)
v najemu v hiši (
1%)
Pri njegovih/svojih straših (
20%)
drugo (
1%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!