ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tole definitivno ne pride v poštev, ker imava zelo odkrito partnerstvo in nisem tak tip človeka. Tablet pa tako ali drugače ne smem več jemati.... Problem je, ker vedno v zadnjem momentu naredi tako....metodo pazi pa sva prakticirala 2 leti do sedaj in se izogibala plodnih dni....zdaj pa teh dni kot da jih ni....sej ne vem več kaj naj še poskusiva! Verjamam, tudi jaz ne bi hotela tega delat partnerju, ampak spraševala si predloge in ene to delajo... (Nekatere celo, če vejo, da parnter še ni za - potem se pa čudijo, ko jih zapusti...) Mogoče pa bi mu bilo to vseeno lažje prenest kot psihiatra, čeprav je psihiater verjetno boljša rešitev... Karin, verjamem, da večina nima problemov s tem (saj na spl. fantje pravijo, da je lepše končat not), ampak pustimo upanje, da je njen ljubi drugačen in se bo sčasoma samo zrihtalo. Ali pa si res ne želi še otroka oz. ga je strah in si tega niti ne prizna... Se strinjam, da je ta razlaga bolj verjetna... Se pa vsekakor tudi ti pripravi na možnost, da tudi ko vama bo ratalo vse po reglcih izpeljat, zelo mogoče ne boš zanosila takoj - pazi metoda namreč ni najbolj varna in dekleta, ki jo uporabljajo in je pri njih uspešna imajo navadno kasneje težave z zanositvijo. Ne, da ne bi mogla, samo da lahko traja par mesecev... To sem brala v enem intervjuju z neko ginekologinjo, predno me raztrgate;) MOgoče tisti predlog, da si ti na njem, niti ni tako slab. Se strinjam, da je boljše, če se vse skupaj odločata, ampak če ne gre... Saj če se prej zmenita, če bi bilo njemu všeč, če bi na koncu vzela ti stvari v svoje roke in bi bil on za, bi ga na ta način mogoče sprostila... Ni to vedno slabo, seveda, če se prej zmenita...
|