Anonimen
|
No, da povem še mojo izkušnjo. Tut jest sem si zelo želela otročka, želja je bila tako močna, da sem včasih kar jokala, ker nisem hotela več čakati. Moj pa kar ni hotel slišati, da bi ga že imela. Non stop sem mu govorila, kako si jaz želim otročka, pa čeprav sem nisem imela dokončane niti mature. On je imel sicer redno službo, jest pa sem nekaj delala preko študenta. Ko mi je rekel, da bova začela delat na otročku za moj naslednji rojstni dan, kar bi bilo čez pol leta, se je meni zdelo takooo daleč, da kar nisem hotela čakati. Želela sem si otročka in to takoj. Živela sva skupaj pri meni doma (pri moji mami in bratu). Ko sem ga vprašala za razlog, zakaj še ne, ni nikoli točno znal pojasnit. Čutila pa sem, da si globoko v sebi želi otročka, le da si ne upa dat zelene luči. Enkrat pa sem se odločila in mu napisala pismo, kamor sem izlila vsa svoja čustva. Povedala sem mu, kako močna je moja želja po otročku in da bi si res želela, če bi začela delat na njem. Ko je pismo prebral, si je vzel nekaj časa za premislek in se odločil, da greva v akcijo . Mogla sem mu samo obljubiti, da naredim maturo do konca. Obljuba je izpolnjena, čez približno dva tedna pa se nama bo pridružil najin otroček In moram povedat, ko sem zanosila, je biu moj tako srečen, da nisem mogla verjet. In sedaj ko se bliža dan, ko bova spoznala najinega pikca, je tako neučakan, tako ga ima rad že sedaj in se skupaj veseliva prihajajočih dni. Jest celo nosečnost nisem nič delala (ostala brez statusa), a nama je vseeno finančno zneslo. Moj ima sicer kar vredu plačo in pač živiva doma, ko pa bo čas za to, se bova preselila na svoje. Meni je družina bila na prvem mestu, pa četudi sem se morala na račun nosečnosti kdaj pa kdaj odpovedati kakšni stvari mi ni niti malo žal. Tako da anonimna jest te čisto zastopim, da je težko utišati željo po otročku, meni je bilo to nemogoče. Nasveta zate žal nimam, imam le svojo izkušnjo. Ker vsak človek je razred zase in ne vem, če bi pri tvojem delovalo to kar je pri mojem. Želim pa ti, da ga uspeš prepričat in da čim prej zagledaš tiste magične dve črtice
|