|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Partner bi še počakal...
18.5.2010 19:38:13   
Anonimen
neizmerno, res zelooo si želim user posted image . ta želja me že prav razjeda...

problem je v tem, da bi moj rad še počakal. res je, da sm 4. letnik faxa, ampak mislim da to nebi smel bit problem... on bi rad, da prej dobim službo in podobne stvari... jaz pa si user posted image takooo zelooo želim že sedaj...

kaj naj naredim?
ga prepričujem? bojim se da bi ga s tem še bolj odvrnila od želje po user posted image ...
kako naj potlačim to željo v sebi?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.5.2010 6:23:56 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj?
18.5.2010 19:46:01   
Anonimen
zdravo nisi edina, le da sem jaz se starejša... tudi moj pravi daa bova k malu, pa je od tega kmalu že 3 leta... >Čeprav pravi da si z mano želi imeti otroke, da sem jaz tista ...

nevem kako točno naj ti svetujem..pa vseeno zate držim pesti,..

ni dobor če boš silila vanj, ker bo še slabše.. mogoče si zadaj cilj povej mu da je to tvoja želja,...

vem da je stvar zelo moteča, depresivna in boleča...pa vseeno če ga imas rada čakaj z njim :) pa srečno .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2010 19:49:27   
hubi
Anonimna 1, kako pa imata urejene finance in streho nad glavo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2010 19:51:40   
Anonimen
imava svoje stanovanje, s financami je pa tko, da jst občasno delam prek študenta, moj dela pa ful prek študenta in dobi tako ubistvu normalno plačo... 

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2010 20:21:42   
hubi
Jaz si nisem upala imeti otrok, preden sem dobila službo. Sem ziheraš in tvojega čisto razumem. Otrok je zahteva določene finance. Pa poskusi tako, da narediš vse izpite, pa vlečeš absolventa. Če si študentka na porodniški, se tikasneje v delovno dobo prišteje teh 11 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2010 8:00:09   
witch
anonimna 1.... tudi pri nama je bilo isto. Ampak jaz sem bila začetek absolventa. On bi še rad malo počakal in še ni pripravljen... In sem mu vsake toliko omenila. Potem pa sva se zmenila, da bova kak mesec poskusila. In mu je ratalo fajn ko je noter spustil in kar ne neha (hvala bogu user posted image ). Midva sva decembra prvič poskusila, zdaj je že skoraj konec maja in naj ti povem, da še nisem noseča... Tako, da ni nujno, da se takoj prime. Tudi s predavanji na faksu si končala, izpite pa že narediš tudi če si noseča.
kot te je vprašala hubi, glede financ... so problem ja. Tudi jaz sem razmišljala naprej službo, potem otrok.. In glej ga zlomka službe mogoče še kakšno leto, dve, tri, ali več ne dobim. Potem se končno zaposlim in takoj nebom upala imete otroka in mine ko nič skoraj 10 let. In zdaj sem že stara 25 let. Midva bova že.. Fant ima službo, jaz bi kakšne otroške tudi dobila, stanovanje ni problem, kolegica ima 1 leto starega otroka in mi bo vse stvari dala. Tako da upam, da bomo šli skozi.
Jaz te ne nagovarjam v nič. Ne vsiljujem ti svojega menjna, ampak le povedala sem, kako na vse to gledam jaz. Upam samo, da bom do oktobra že noseča, da si vsaj absolventa lahko podaljšam.
Veliko sreče želim obema anonimnima user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 19.5.2010 8:01:41 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2010 16:47:37   
micibici
Tudi moj se je otepal otroka. Potem pa sem mu pol leta pumpala v glavo, kako je danes - da jih veliko poznam (kar je res), ki imajo težave pri zanositvi in potem se še zdravijo par let in to potem lahko ravno znese nekje do 30 leta. Glede financ se pa VEDNO poštima, službe dandanes niso več stalnica, ne veš kako bo, tudi če bi sedaj že imela službo, to ne pomeni, da bi jo imela čez 2 leti. Tako da predlagam malce pogovorov v tej smeri.
Verjamem pa, da je vse tako urejeno, kot mora biti - ko bo pravi čas, bo otroček prišel, zagotovo...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Partner bi še počakal...
19.5.2010 18:06:01   
Anonimen
vsekakor se nameravam pomenit s partnerjem o tem, ampak kr čakam na pravi trenutek... ne vem zakaj me je kr malo strah načet to debato. vsekakor se mormam do konca poletja pripravit do tega, ker bi blo oktobra super začet delat na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2010 12:53:18   
_sanja_*
Če mu še ni, potem je brezveze, da ga siliš. To ni to.

Upam pa, da se bo po pogovoru bolj strinjal s tabouser posted image

Mi2 sva se strinjala takoj. Je pa res, da je moj zaposlen za nedoločen čas v stabilnem podjetju. Jaz sem študentka. Z otrokom sem diplomirala, ni bilo težav, sedaj sem na podiplomskem in začeli smo delat na drugem.

Je pa vprašanje, če bi si upala it v to, če bi bila oba študenta... Pr nama je bil velik plus tudi to, da ima moj ziher službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2010 13:27:11   
Anonimen
imava svoje stanovanje, s financami je pa tko, da jst občasno delam prek študenta, moj dela pa ful prek študenta in dobi tako ubistvu normalno plačo...

Svetujem ti, da vsaj toliko počakata, da ima eden redno službo.
Ko boš na porodniški ne bo mogla delati. Tvoj partner pa dela prek študenta. In
kaj zdaj če ukinejo študentsko delo? Ne bo več zaslužil za mesečno plačo...
Tistih par ur kolikor bo lahko delal bo pa bore malo... A na to si pomislila?
Kaj če dohodka ne bo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2010 14:10:35   
*soncek*
Prisilit ga ne moreš, tako da na tvojem mestu bi al še počakala, al pa se z njem dobro pogovorila. Mogoče ga pa skrbi, kako vse bi potem to izgledalo. Povej mu, da 100% pošlihtano ne bo nikoli in da če čakaš na 100% pošlihtanost, otrok ne bosta imela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2010 10:20:11   
Anonimen
saj se tudi sama zavedam, da najine razmere še niso čisto 100% pošlihtane, ampak ta želja po user posted image je v meni takooo močna! obstaja kakšen način kako jo še za nekaj časa utišat? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.5.2010 10:28:53   
BabyKitty
anonimna, če mene vprašaš, pa sploh ni problem ne finance ne služba ipd... pomoje, ga je pač samo strah. Strah pred odgovornostjo, ostalo so samo izgovori... Ljudje smo si različni in otrok prinese ogromne spremembe v življenje, mogoče jih še ni pripravljen storiti, ti pa ga v to ne moreš prisiliti... Oz. načeloma lahko "pomotoma" zanosiš, ampak njegovega strahu to ne bo odpravilo, to pa lahko vpliva tudi na vajino zvezo...
Če si otroka želita oba, ga lahko imata ne glede na trenutne finance, ker potem narediš VSE, da bi bilo tvoji pikici najboljše na svetu, če pa je želja enostranska se pa lahko slabo konča... Vsekakor pa se z njim pogovori in ne v smislu prepričevanja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.5.2010 11:18:25   
Anonimen
Moj se je tud na začetku bal.. Se je skos zgovarjal da kao nimamo svojga stanovanja pa too...
Pol sm mu pa rekla da kdaj jih misli met pol... pr 40-ih? No skratka. Sm mu rekla da js tok pozn ne mislm met
otrok. Al zdle dokler sva mlada, al pa nikol. No in očitn se je pol mal opogumil...
Ko pa je privekalo prvo dete, so se mu vsi strahovi razblinili. Čist se je stopil.
In potem je bil on tisti, ki je mene začel priganjati, da bi imela čimprej še enga... Drugi je zdaj že na poti, on
pa debatira že o tretjem!!!

(odgovor članu BabyKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.5.2010 12:11:06   
Anonimen
a mislite da je 23 let še prezgodaj za takšno "teženje"?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2010 18:30:33   
Anonimen
No, da povem še mojo izkušnjo. Tut jest sem si zelo želela otročka, želja je bila tako močna, da sem včasih kar jokala, ker nisem hotela več čakati. Moj pa kar ni hotel slišati, da bi ga že imela. Non stop sem mu govorila, kako si jaz želim otročka, pa čeprav sem nisem imela dokončane niti mature. On je imel sicer redno službo, jest pa sem nekaj delala preko študenta. Ko mi je rekel, da bova začela delat na otročku za moj naslednji rojstni dan, kar bi bilo čez pol leta, se je meni zdelo takooo daleč, da kar nisem hotela čakati. Želela sem si otročka in to takoj. Živela sva skupaj pri meni doma (pri moji mami in bratu). Ko sem ga vprašala za razlog, zakaj še ne, ni nikoli točno znal pojasnit. Čutila pa sem, da si globoko v sebi želi otročka, le da si ne upa dat zelene luči. Enkrat pa sem se odločila in mu napisala pismo, kamor sem izlila vsa svoja čustva. Povedala sem mu, kako močna je moja želja po otročku in da bi si res želela, če bi začela delat na njem. Ko je pismo prebral, si je vzel nekaj časa za premislek in se odločil, da greva v akcijo user posted image . Mogla sem mu samo obljubiti, da naredim maturo do konca. Obljuba je izpolnjena, čez približno dva tedna pa se nama bo pridružil najin otroček user posted image In moram povedat, ko sem zanosila, je biu moj tako srečen, da nisem mogla verjet. In sedaj ko se bliža dan, ko bova spoznala najinega pikca, je tako neučakan, tako ga ima rad že sedaj in se skupaj veseliva prihajajočih dni.
Jest celo nosečnost nisem nič delala (ostala brez statusa), a nama je vseeno finančno zneslo. Moj ima sicer kar vredu plačo in pač živiva doma, ko pa bo čas za to, se bova preselila na svoje. Meni je družina bila na prvem mestu, pa četudi sem se morala na račun nosečnosti kdaj pa kdaj odpovedati kakšni stvari mi ni niti malo žal.

Tako da anonimna jest te čisto zastopim, da je težko utišati željo po otročku, meni je bilo to nemogoče. Nasveta zate žal nimam, imam le svojo izkušnjo. Ker vsak človek je razred zase in ne vem, če bi pri tvojem delovalo to kar je pri mojem. Želim pa ti, da ga uspeš prepričat in da čim prej zagledaš tiste magične dve črtice user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2010 20:19:06   
Anonimen
Res je, da danes dobit redno službo, je skoraj mission impossible, ampak kljub temu se mi zdi, imet otroka, preden imaš stvari vsaj kolikor toliko pošlihtane, neodgovorno. Je prelaganje odgovornosti na nekoga drugega, saj ti bo v primeru, da službe ne bo, moral nekdo pomagat - ponavadi starši. Hoečm rečt - vsaj faks lahko dokončaš. Potem še vedno lahko imaš otroka, ne glede na to ali bo služba ali ne - vsaj večje možnosti so. Tudi sama nisem ziher, če jo bom imela, jo pa imam  in določene stvari  (stanovanjski problem) rešen. Nekaj sem v življenju že naredila in preden nekaj narediš, po mojem ni pravi čas. Razen v primeru, da imaš kake zdravstvene probleme in majhno možnost za zanositev, preden greš skozi vse postopke, v tem primeru jaz nebi čakala, ker ti je pa res lahko žal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.