|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Parfum
18.9.2009 12:16:41   
nicimoja
Dobila sm parfum D&G l`imperatrice, mnjami, kako lepo diši. Zanima me, ali res velja, če sam sebe ne vohaš, da te vohajo drugi. Hecno napisano, ampak mislim, da razumete. Jst namreč sama sebe ne voham nič, tko da grrr :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Parfum
18.9.2009 12:18:15   
Volga
Pa si zihr, da je original? Mislim, če nič ne diši?

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2009 12:18:59   
nicimoja
Ja je original - 60Eur, Limoni.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2009 12:20:01   
Volga
Ma ne, saj se hecam, itak da je. Kaj pa vem, preveč se zaradi tega ni treba pipsat, da ne bo komu slabo, po moje že mora dišat, če se malo, recimo dvakrat na hitro malo popipsaš.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2009 12:24:25   
nicimoja
user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2009 14:20:39   
ursa30
ja, to drži user posted image  meni velikokrat rečejo, da dišim oz kateri parfum imam, sebe pa ne zavoham user posted image , velja pa tudi obratno, da jaz druge zavoham, oni pa sebe ne user posted image

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2009 15:22:48   
mateyka
uh, jaz pa sebe noro voham. tako zelo, da jest ne morem, če mam oblak parfuma okoli glave. ja, žalostno ampak resnično - ful ne morem parfumov nosit, ker me glava od tega boli in še jest ne morem user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2009 19:30:56   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

uh, jaz pa sebe noro voham. tako zelo, da jest ne morem, če mam oblak parfuma okoli glave. ja, žalostno ampak resnično - ful ne morem parfumov nosit, ker me glava od tega boli in še jest ne morem user posted image

--------------------
Wauu....., to bi se moralo meni kdaj zgodit (mislim na kombinacijo neapetita in parfuma) user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 18.9.2009 19:31:11 >

ROŽICA

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2009 20:17:33   
Splišni
Jaz D&G na sebi voham, ker je močan vonj. Mislim na sebi - če si zapestji povoham, kamor se našpricam. Saj da bi pa kar oblak bil okoli tebe, to mi je pa itak tu mač. Močnega vonja je res kmalu preveč.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2009 20:18:09   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

--------------------
Wauu....., to bi se moralo meni kdaj zgodit (mislim na kombinacijo neapetita in parfuma) user posted image .

Uf, meni tudi. Ampak se mi ne.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Pašteta, salame
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)

prej (14%)

10m (10%)

11m (4%)

12m (16%)

13m (9%)

kasneje (48%)

Število vseh glasov: 338

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!