Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 8:27:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz še za enkrat ne se mi zdi da se ta petek 13. že prevečkrat pojavlja in je že zlajnan.
|
|
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 8:32:44
|
|
|
|
ZARA
|
Ne, nimam. Čisto navaden dan.
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 9:18:51
|
|
|
|
Tejči
|
Eh, petke 13. obožujem
|
|
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 9:30:02
|
|
|
|
alda
|
dan kot vsi ostali, tako da .... Kerensa: že izgovorjava imena fobije ti lahko povzroči fobijo
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 9:34:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Kerensa: že izgovorjava imena fobije ti lahko povzroči fobijo Saj mi jo.
|
|
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 10:52:41
|
|
|
|
Paštetka
|
a to se tako reče? prvič slišim danes dobila odločbe, katastrofa. itak, petek 13. , čeprav mi ni niti malo smešno...
|
|
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 11:09:28
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sam res. lahko bi kak bolj kompliciran izraz pogruntali.
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 12:02:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
drugace pa ne. boze ne daj! danes se moj mali vraca iz šole v naravi. in ne bi blo fajn, da bi bila *Paraskavedekatriafobična*! * sem kopirala*
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 12:03:43
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
drugace pa ne. boze ne daj! danes se moj mali vraca iz šole v naravi. in ne bi blo fajn, da bi bila *Paraskavedekatriafobična*! * sem kopirala*
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2012 13:10:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Paraskavedekatriafobija 13.4.2012 13:43:40
|
|
|
|
mateyka
|
moja tašča zarad tega dans noče ven - pa sonce mamo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?