Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta ritka??? 15.2.2006 18:37:57
|
|
|
|
tincci
|
Zadnje dva dni sem pojedla po en paradnižnik in eno pomarančo. Do zdaj nisem, nekako nisem hotla riskirat zaradi dojenja, ker to dvoje odsvetujejo. No, danes zjutraj pa ČISTO RDEČA ritka oz. povsod, kamor je šla kakica Imam eno super mazilo pa se stanje izboljšuje, ampak vseeno, a mislite, da je možno zarad moje prehrane? Damn, čist ma bogo ritko.
|
|
|
|
RE: Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta rit... 15.2.2006 19:53:43
|
|
|
|
SašaR
|
Nam so v šoli za starše rekli da C vitamin od začetka povzroči vneto ritko! Izkušenj še nimam!
|
|
RE: Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta rit... 15.2.2006 19:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, je, to je od tega, gotovo. Ker tudi pri uvajanju hrane paradižnik dela blazno vnete rite.
|
|
|
|
RE: Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta rit... 15.2.2006 20:03:25
|
|
|
|
Marogica
|
normalno, da je to od prehrane, ker kot je predhodnica napisala, vsebujejo vsi agrumi vitamin C, zato se jih, dokler dojiš, izogibaj.
|
|
RE: Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta rit... 15.2.2006 20:04:38
|
|
|
|
vevi2
|
Sigurno je lahko od tega, zato odsvetujejo da bi doječa mati jedla agrume. Mi sicer nimamo roblemov, jaz se zelo dolgo nisem upala jesti, pa sem probala i gre cez, tudi malemu stisnem pomaranco ali mandarino med sadje.
|
|
|
|
RE: Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta rit... 15.2.2006 20:26:52
|
|
|
|
Katrin
|
Kot so napisale predhodnice: za vneto ritko je sigurno kriva tvoja prehrana (pomaranče in paradižnik). Tega se v bodoče raje izogibaj. Lp
|
|
RE: Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta rit... 15.2.2006 21:41:58
|
|
|
|
petarda
|
Pomarančam in mandarinam se sicer še malo izogibam, paradižnik pa jem vsaj 2 krat na teden, pa je naša rita čisto lepa.
|
|
|
|
RE: Paradižnik, pomaranča, potem pa vneta rit... 16.2.2006 8:31:47
|
|
|
|
beti 1
|
Večji problem kot paradižnik so pomaranče in ostali agrumi, posebej če so bolj kisli, ker vsebujejo ogromno sadnih kislin, ki lahko povzročijo rdečino na ritki, praktično v trenutku, ko se pokaka. Jaz sem začela med dojenjem s krhlji mandarin in jedla dan za dnem kakšnega več, vendar nikoli več kot 2 mandarina (mala) na dan in še to enega zjutraj in enega zvečer. Je pa Žiga še letos imel rdečo rito če je pojedel več kot eno mandarino naenkrat. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?