|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Paradižnik
17.7.2006 19:40:51   
Nej
Kdaj ste ga prvič ponudile user posted image ali vsaj kakšno omako iz paradižnika?
Nam je P rekla do enega leta paradižnika ne, zdaj pa berem, da ga nekateri user posted image že jedo pri 8 mesecih user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Paradižnik
17.7.2006 22:12:28   
NRMM
Mi smo ga že pri 5 mesecih jedli v omakah.

Res je zanimivo, da so si pediatri tako neenotni,pa ne samo pri hrani, tudi kje drugje, je pa res, da je naš pediater stara šola, tik pred penzjonom, mogoče je tako tudi zaradi tega user posted image , kdo bi vedel??
Naš P je npr.pri 5 mesecih, ko sva imeli posvetovalnico rekel, da lahko jeva čisto čisto vse razen beljaka, danes sva jo imele spet in me je zopet vprašal, če jeva vse razen beljaka. Upoštevam njegov nasvet in ji res dajem vse za jest, in zaenkrat še nobenih reakcij user posted image user posted image , upam, da tako tudi ostane.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2006 23:09:20   
žanai
Ojla!

Poskusi z manjšo količino, pa boš videla.
Pri nas ni bilo problemov, stara pa je bila 8 mesecev, ko ga je prvič jedla v zelenjavni mineštri.

Pozdrav!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2006 7:29:45   
darjatimci
Paradižnik spada med  ene bolj alergenih živil,zato ga odsvetujejo.Sicer pa lahko otroku ponudiš pa boš videla,če je kakšna reakcija,za začetek priporočam svežega in ne konzerviranega.

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2006 10:20:17   
hanita
Pri enem letu,pač s previdnosti, tudi sama sem bila alergična na paradižnik. Sedaj ga  obožuje ., predvsem okisanega v solati, ima pa malo več kot eno leto.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2006 10:27:20   
Nej
Hvala za odgovore. Sem včeraj malo paradižnikovega koncentrata dala v omako, pa ni bilo reakcije. Bilo pa je okusnouser posted image

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2006 21:38:58   
CIPRESA
Tudi mi v omakah že pred enim letom in ni bilo nobenih problemov!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2006 11:10:30   
žužu
evo, če bi to prej brala, bi ziher iskala kake flekce pri malemuuser posted image
naš kar redno je paradižnik in sicer mu ga olupim in celega skuham z ostalo zelenjavo. ga ima zelo rad in ga brez težav je že od osmega meseca dalje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?