Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Papirologija v nosečnosti 3.5.2008 13:16:46
|
|
|
|
ANA_P
|
oj, maartinca. Sicer je to moja prva nosečnost in tudi mene je strah vsega skupaj, od samega poroda do tega, da bi kaj bilo narobe nasploh. Kar se pa vzkipljivosti tiče, pa havala enako. Sicer se mi pojavlja na obdobja - trenutno sem v dobrem obdobju . Glede na to, da si v 25t nosečnosti, imaš potem rok avgusta, ne? Tudi jaz sem avgustovka . Ne vem če si opazila. smo na forumu Čvekanje v nosečnosti, Avgustovke 08, pridruži se nam. Tam čvekamo vsak dan, sem prerpičana da boš tam našla odgovore, boš videla kako smo včasih tečne, vedno pa trpijo naši . ... ha ha ha... zanimivo je, pridruži se nam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?