|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Panika:)
14.2.2005 18:21:49   
Cuketa
Danes me je prav panika prijela!Sm bla na pregledu v bolnici, ker imam danes PDP.Pa sm mislila, da ne bo še nič s tem porodom, ker ni kazalo nobenih znakov.Potem pa mi GIN reče da sm že 2 prsta odprta!!!Sm mislila da bom mogla kar notri ostat,pa je rekla naj grem kar domov in naj pazim na popadke oziroma odtekanje plodovnice.Zanima me če je še katera imela tak primer kot je moj?Zdaj imam tak občutek, kot da sm ful napihnjena v trebuhu, sej je verjetno to samo psiha:)
Pa malček sm krvavela po vaginalnem pregledu-naj bi bilo zaradi tega.Zdaj pa se mi pojavlja tak sluzast rjavkast izcedek-bo verjetno maternični čep?!
Joj sej je vse lepo in prav, ampak me je vse skupaj malček presenetlo;)
Prosim, držte pesti zame!!:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.2.2005 18:23:42   
Anonimen
Kolikor se spomnim, se je pri Lunci1 podobno začelo. Pa je še vsaj en teden trajalo do poroda. Piši ji na privat, če sama ne bo tegale posta videla.

(odgovor članu Cuketa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2005 18:45:29   
bivka
Verjetno se ti čep lušči in boš res kmalu cartala.
Meni se je odluščil že v četrtek, pa že celi mesec sem 1 cm odprta, pa nič.
Bom držala pesti zate!!!!:rozica:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2005 19:03:44   
total
Jaz sem bila tudi 2 cm odprta,ko sem šla na pregled in sem mogla kar notri ostat,drugi dan sm pa rodila.

Lp

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2005 19:23:53   
barbara12
Brez panike,

Isti princip poroda sem doživela sama. Po pregledu sem odšla domov. Nakar so se okrog 15 začeli prvi popadki. Zjutraj ob 6,30 v bolnico ob 10,00 pa sem držala malo pikico v naročju.

Svetujem ti, če do jutra ne bo nič - zahtevaj AMNIJO.

UŽIVAJ IN NE SKRBI, V RESNICI NIČ NE BOLI.

BARBI

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2005 20:06:47   
Lunca1
Ojla!

Ja pri meni je bilo podobno. PDP sem imela 30.11, prvi pregled pa v porodnišnici 1.12. Takrat sem bila odprta 1 prst. Čez 2 dni sem imela spet pregled, sem bila odprta 2 prsta. ta dan se mi je potem tudi začel izluščat čep, tako kot tebi. Potem sem pa hodila še kar na 2 dni na pregled, še vedno odprta 2 prsta. Potem pa se je moj G 9 dni po PDP odločil, da bo porod sprožil z umetnimi popadki. Odpirala sem se kar hitro in rodila v 5 urah.

Tudi jaz sem krvavela po vaginalnih pregledih.

Držim pesti, da ne bo tudi pri tebi trajalo toliko časa.

Lp Lunca

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2005 21:46:00   
Siberian husky
Ciao!
Sem mislila da si že rodila,ker se nisi nič oglasila.Držim pesti,da bo vse OK.:bravo:;)

Lp,Siberian Husky:kuza:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2005 17:26:40   
Cuketa
Hvala za vse vaše lepe želje!Nismo še ampak bo kmalu.Jutri spet na pregled-če ne bo začelo kaj danes ponoči špikat:).Malček me je strah,ampak če so ostale preživele bom pa še jst!:)-
Edino kar se bojim, je da ne bom dovolj močno pritiskala pa da ne bom mogla škratka porodit-da ne bo treba kakšnega vakuma ali kaj podobno!!!A se je potrebno ful naprezat?!:)- Ker res se mi niti ne sanja kako bo to zgledalo-samo da bo čim prej konec!
Žalostna sm pa zaradi te viroze,saj ne dovolijo obiskov v bolnico pa to.Fant pa bo lahko vseeno z mano na porodu-vsaj tako so rekli,upam da se ne bojko kaj premislili.Vem da mi bo bil v oporo pa tudi družbo bi mi delal dokler ne bi rodila.
Fajn se imejte pa držte pesti-naj bo danes ponoči!!!!:zajcek: Pravzaprav naj bo takrat ko bo naš :duda: želel!Bom sporočila kako bo šlo oziroma če ne bo nič pa kaj bojo rekli jutri na pregledu.

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2005 7:34:42   
Čajček
Sem strašansko radovedna kako je s tabo. Če si že, pa iskrene čestitke.

Čajček

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?