Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 9.11.2008 10:58:01
|
|
|
|
TONČI.
|
je že konec. in inf. so bile samo v šparovih letakih
|
|
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 9.11.2008 13:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja konec je že.Bilo je do 22.oktobra. So bile pa res lepe nagrade.Od Fisher Price-a,Chichota.Mi smo že vse dobili in je res dobro.
|
|
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 9.11.2008 15:53:01
|
|
|
|
*bubi*
|
mi pa smo samo zokne zadeli. Sploh nisem srečke poslala
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 9.11.2008 15:59:10
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* mi pa smo samo zokne zadeli. Sploh nisem srečke poslala Jaz isto.
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 9.11.2008 17:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol sem imela pa res srečo Jaz pa glasbene tamburine,gugajočo mucko(full velika),medvedka(velik)
|
|
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 9.11.2008 19:16:07
|
|
|
|
*piškotek*
|
Mi tudi nimamo sreče - smo dobili tudi samo nogavičke, samo jaz sem srečko poslala, tako da smo jih dobili
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 9.11.2008 19:39:33
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* mi pa smo samo zokne zadeli. Sploh nisem srečke poslala enako
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 9.11.2008 21:55:19
|
|
|
|
yaris
|
No mi pa imamo oba tamala v pleničkah, čeprav bi lahko naš fantek že na kahlico hodil pa noče. Kupili smo 6 paketov plenic in poleg nogavic, gugajoče muce in podloge za hranjenje zadeli tudi tobogan.Čakali smo ga res samo tri tedne in ga dobili. Je pa tisti, ki je primeren za otroke od dveh let dalje. Tokrat smo prvič imeli srečo. Ponavadi na srečelovih zadanemo najslabše. lp
|
|
|
|
RE: Pampers v Sparu-srečelov 10.11.2008 9:06:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Lani je bil podoben srečelov, ampak niso imeli "praznih" dobitkov, tako kot so zdaj ti zokni. Pa smo dobili tricikl, 2x pojoči vlakec, škorenjčke in pelerino. Letos pa sem enkrat za probo kupila in nisem upala nadaljevat, ker že imamo polno klet plenic (darila za )
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?