|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 9:56:44   
tia&silvija
Morem mal pojamrat!
Mi ušporabljamo babylove planice že ene tri mesece in smo ful zadovoljni. Nakar mi jih v soboto zvečer zmanjka (nevem kak to da nisem pravočasno opazla, da mi jih bo zmanjkalo). Ker seveda noben DM ni bil odprt (pa še sledila je nedelja in praznik) mi je moj šel po mali paket pampersk KATASTROFA!!!!!!!!!. Tamala se je zjutraj zbudila čist mokra, pokakana in to čez planico, body, pižamico. V glavnem ni šans, da kdaj še kupim pampers! Če bi mogla pampers uporabljat bi bilo boljš da so otroci nagi vsaj neki dinarjev prišparaš!

No pa mi je mal lažje!

A ima še kaetra tako izkušnjo?

LP, S&T
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 10:06:14   
Anonimen
Jaz uporabljam čez dan pamperske v lila embalaži in sem zadovoljna. Ponoči pa uporabljam Mylove in ob tej kombinaciji se še nikoli ni zgodilo, da bi kaj ven prišlo. Je pa res,da sem v začetku imela malo težave s temi streč trakci in je zato bila mokra.

Imajo slučajno še katere druge plenice elastični trak na pasu?

(odgovor članu tia&silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 10:06:19   
asso
Jaz od rojstva uporabljam Pamperske - Active fit (oz. prej New Baby) in sem z njimi zelo zadovoljna :bravo::bravo::bravo::bravo:.
Poskusila sem tudi nekaj drugih, ki mi niso bile všeč, res pa, da Baby love nisem še.
Pampers so mi všeč predvsem, ker so tanjše in spodi bolj na ozko tako, da so na :duda: riti "skoraj neopazne". Ko vem, da jo bom lahko v kratkem previla pa uporabljam kakšne ceneje (to sedaj, ko je večja in manj kaka).

Ko smo okoli pa obvezno Pamperske Active fit.

Lp asso

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 10:17:18   
Grascakinja
Meni je pediatrinja po UZ kolkov svetovala Pampers, ker mala ne sme biti široko povita, ampak mora imet čim manj med nogami, da ji dozorijo kolki. Takrat smo morali tudi skenslat Racmanke. Zdaj imam Pampers New baby in sem iber zadovoljna z njimi, edino še Fixies so mi ble zakon (tiste smo prej imeli z Racmankami za okol hodit). Če ti Pampers premočijo, probaj Huggies, tam bo šele mokro do vratu :)-!
Mislim, da je to od otroka do otroka dugače, pa tudi od tega, kako namestiš plenico. Če si navajen enih, potem težko druge uporabljaš, sistemi trakcev so različni in tudi polnjenja plenic.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 10:19:03   
MINEJA
Tudi mi uporabljamo Baby love plenice in smo zelo zadovoljni. Trenutno uporabljamo hlačke-pleničke. Ko pa smo imeli Pampers pa smo bili res velikokrat mokri.:zmeden::zmeden::zmeden:

LP!

:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 10:20:01   
Timotej
Meni so zakon Babylove, ker imajo elastiko zadaj, so super vpojne, in ji čez noč ne dam drugih. Fine so mi tudi Libero, Pampersa pa ne maram, ker (vsaj takrat, ko smo jih mi še kupovali) niso imele zadaj elastike, in so otročku dol zlezle, vglavnem mi ni blo fino. Drugače se mi zdijo fajn še Fixies ali Babydream od Mullerja.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 10:31:13   
taška30
Babylove super, Pampers kar v redu, ampak poden od podna so pa Šparove plenice. Zadnjič sem kupla tamali paketek (32 plenic) št.3 za probat, ker so kar poceni in so obup. Enkrat je prišlo skoz na hrbtu, drugič pri nogah, najhujše je pa to, da so tako trde, da se mi zdi, kot da ima mala karton med nogami. A se še kateri tako zdi?:zmeden:

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 10:34:26   
CUKRČEK
Pampers so poden od podna....samo velika cena, premočijo pa ob prvem kakanju ali lilanju. JAz prisegam na Lumpi plenice....poceni in super.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 10:37:02   
SaaS
Mi uporabljamo Babylove in sem zadovoljna. Pomoči pa največkrat Fixies. Ko je imel 3 tedne sem probala Pampers (dobila za darilo) in se mu je vnela ritka. Dolgo nisem povezala s planičkami, šele ko sva porabila paket in šla nazaj na DM sem sklepala, da je od pleničk. Pred dvema tednoma mi je tako kot tebi zmanjkalo planic in v najbližji trgovini kupila, kar so pač imeli - Pampers. En dan na ritki, spet rdeča. Takoj po Babylove, te pa podarila kolegici.
Babylove in Fixies so mi že na otip bolj prijetne...

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 11:09:29   
Soncnica
Hoj!

Mi pa prisegamo na Fixies, če pa teh ni pa na Babylove, Pampers so pa bolj izhod v sili. Fixies in Babylove so super mehke :bravo::bravo::bravo: in elastične in za nas so zakon

lp

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 11:45:11   
tejč
Babylove!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Jih ne morem prehvalit.

Smo poskusili tudi Pampers Sensitive, pa smrdijo kot sto :hudicek:, navadne Pampers pa nimajo elastike zadaj in je naša punca potem mokra.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 11:51:09   
tanaja*
Jst sem Žigu dajala samo pampers, pa sem bla zadovoljna. Sem kupila enkrat huggies, te so šele poden. Zdaj čez dan ima Tia babydream ali šparove, čez noč pa izkjučno pampers. Pa še nikol niso premočile...
Enkrat sem tudi njej kupila Huggies, pa je še vedno isto sranje.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 11:55:12   
morskadeklica
Mi smo prve tri mesece uporabljali pampers, potem pa so začele puščati, zamenjali smo številko, pa še vedno isto. Potem sem poizkusila z babylove, ki do zdaj niso niti enkrat premočile. Zakon!!!

lp:muca:

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 12:28:12   
Lana_s
Jaz pa uporabljam samo Pamperske in so super. Parkrat se mi je res zgodilo, da ji je skozi prišlo ampak ko sem jo slekla sem vidla, da po moji šlampariji - ponavadi ko sem jo zjutraj na pol v spanju previjala. Treba je vredu pleničko namestit pa nič ne pride skozi.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 12:28:40   
Anonimen
Mi imamo tudi najraje Babylove. Ampak zdaj je že malemu nekajkrat ob strani prišel kakec ven, vse je bilo umazano. Zdaj pa ne vem - ali malemu postrani nese :) :) :) ali pa je mami nerodna, ko previja :zmeden:

(odgovor članu tia&silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 13:14:52   
lin
Mi smo prej uporabljh+ali Pampers Sensitive(bele iz DMja) in smo bli ful zadovoljni z njimi,zdaj smo pa probali plenice Libero in so ful dobre in ful poceni tako da smo zdaj prešaltali kr na te,aja kupi se jih samo v sparu.3.500, 82 kos

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 14:16:16   
Anonimen
Mi smo pristaši Babylove, ampak smo dobili za darilo 2x po 80kos Pampersk (Polskih), pa jih je bilo treba porabit...niti 1x ni bil premočen :bravo:
Sicer gremo danes v šoping v DM po Babylove, ker so mi sicer mehkejše, ampak so Pamperske tud čist okej :bravo:

(odgovor članu tia&silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 14:16:28   
spacey
Pri Huggies je velika razlika med roza oz. zeleno pakungo. Roza so res podn, zelena so pa zakon! :)

Babylove (DM) so meni zakon in jih ne menjam, le kombinirala jih bom z Libero, ki so tut fajn.

Pampers so pa tudi meni premočle ponoči in smo jih skenslali, pa še smrdele so po kemikalijah, da je bilo grozno. :grrr:

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 15:55:18   
Natas@
Babylove plenic sicer ne poznam, ker smo do sedaj skoraj zmeraj uporabljlali Pampers plenice, probali smo tudi Huggies (roza in zelene - oboje zanič), zadnjič pa sem dobila Lumpi plenice in so tudi vredu, pa še poceni, čeprav jih zaenkrat uporabljam samo za čez dan, ker imam še en paket Pampers plenic, ki jih trenutno uporabljam za ponoči. Ko jih zmanjka pa ostanemo na Lumpi plenicah.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 16:18:43   
štimana
Tudi mi zelo zelo zadovoljni z BABYLOVE. :bravo:
Ostalo kar smo probali... sama plastika.
mi2

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pampers in Babylove!
16.8.2005 16:58:55   
gaja
Jaz sem pa opazla, da moraš Pamperske vedno ful večjo št. kupit, če ne ponoči premoči. Potem sem pa poskusila Babylove, zdaj kupujem številko, ki odgovarja kg mojega sončka, pa tudi ponoči ne premoči. Sicer sem bila s Pamperskami zadovoljna, razen ponoči, potem pa opaziš, da večje ko so plenice, manj jih je v paketu in dražji je paket.

Ostajamo pri Babylove!

:):):)

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pampers in Babylove!
20.8.2005 20:47:23   
Janika
BABYLOVE pleničke SUCKS!
Sem jih sla kupit in sprobat ker jih tolk hvalite, ampak zal ....

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?