|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers Special Edition-sploh še kje!?
9.3.2007 12:23:23   
ČebelicaMaja
Uporabljamo Pamaperske (Active baby ali Baby Dry) tiste z rastegljivimi trakci- za ponoči Active Fit...zdaj moram kupit nov paket, pa NIKJER VEČ ne najdem več takih z razstegljivimi trakci...tudi v BC so rekli, da jih ne bo več...

Morda katera ve, kako je s temi planicami v A in pri nas, ker sem en paket že kupila, pa niso bile prave? Jutri se odpravljamo v Avstrijo, ampak brez flexi trakcev pač ne gre user posted image ...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pampers Special Edition-sploh še kje!?
9.3.2007 12:27:56   
Olivija
Imajo jih v Müllerju, sem jih ravnokar ta teden kupila. Ni pa tistega rumenega pluska na 4+ plenicah, imajo pa raztegljiv trakec. Sem vidla, da imajo manjše št. pampersk že napisano tudi na embalaži "razteglljiv trakec". 

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2007 12:28:45   
Putka
V Mullerju jih imajo, pa nič niso rekli, da jih umikajo iz prodaje. Pa Active Fit tudi v Mercatorju že nekaj mesecev prodajajo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2007 12:30:25   
speli
jaz sem jih enkrat kopila v eni zakotni trgovni, potem pa nikoli več dobila.
Raztegljive trakce imajo žal samo active fit, do ene meje pa so solidne tudi libero iz Špara.
Jaz še vedno prisegam na active fit, mislim da so ravno v toysu v akciji.

Lp
Š.Š.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 12:56:19   
ČebelicaMaja
Hvala, ampak saj Active Fit niso problematične, te že itak od začetka kupujem v Mullerju, vendar teh nimamo za čez dan... tako iščem navadne Pamperske (ta zeleni paketi) s takimi trakci kot jih imajo Active Fitke- prej so bile to Special Edition, zdaj jih pa nikjer več ni... za te me zanima, če so v A  in Mullerju z razstegljivimi trakci? Hvala vam!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2007 13:22:56   
tulip
Tudi v Mercatorju včasih nanje naletiš...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2007 13:42:45   
Olivija
tiste iz Müllerja imajo definitivno razteljiv trakec (običajni zeleni paket). Samo ne kupit skupnega pakiranja v kartonasti škatli, ker te pa nimajo razteljivega trakca (sem se lepo zafr...).
Sem imela enak problem kot ti in zdaj sem končno ugotovila, kje dobim te plenice.  Vsaj v KR je tako.

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2007 14:06:23   
speli
torej koliko razumem imajo v kraju baby dy z raztegljivi trakci, tudi 4+??
Grem danes nekaj kupit pa bom pogledala, so pa zdele v akciji v mullerju 2200 SIT

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2007 14:12:32   
*goldfish*
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

za te me zanima, če so v A  in Mullerju z razstegljivimi trakci? Hvala vam!

Jaz pleničke kupujem v A v Bipi, včasih Baby Dry ali Total Care in v obojih so te z belimi raztegljivimi trakci, kot so pri nas bile Special Edition.

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2007 17:14:36   
ČebelicaMaja
Hvala za odgovore, ste mi ful pomagale!

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2007 22:02:22   
JuR_ChIkA
Lep pozdrav!
Ves čas sem uporabljala pamperske, samo 2x naletela na special edd., zdaj,ko smo pana odvajanju od pleničke, sem "odkrila" pleničke iz Hoferja. Lepi motivčki, raztegljivi trakci, nepremočljive, poceni;

Probajte punce;user posted image
LP

Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš;

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2007 15:02:32   
ČebelicaMaja
Smo bili v A, kupili Pamperske in ugotovili... da niso z raztegljivi trakciuser posted image  bom probala srečo še v Mullerju, potem grem še v Hofer, kupit še te, potem pa res ne vem več...user posted image

(odgovor članu JuR_ChIkA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2007 15:05:31   
speli
preverjeno baby dry  kupljene v mullerju imajo raztegljive trakce, sam žal niso več v akciji....
hofer???naša je mela pikice po ritki po njih, bolje da najprej dobiš od koga kako za probat potem jih greš pa kupit, ker niso najbolj poceni...
Uglavnem mullerjeve so preverjene

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Ali boste dobili božičnico?
Minka Pobalinka

Da (25%)

Ne (51%)

Nisem zaposlen/a (24%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!