Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 13:36:24
|
|
|
|
nky 23
|
jaz imam ponoči baby dry, podnevi pa active fit.
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 13:41:27
|
|
|
|
Ninica
|
Baby dry nimajo notri v plenički mrežice kot Aktiv fit
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 13:43:34
|
|
|
|
Pupa1
|
Potem predvidevam, da baby dry dejansko manj prepuščajo, če jih ti uporabljaš ponoči? Si opazila razliko?
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 14:35:32
|
|
|
|
nky 23
|
ja activ fit so mi ponoči premočle, za čez dan 3-4ure so pa čist OK. Baby dry pa mi za enkrat še niso premočile. Vsaj pri nas je takšna izkušnja je pa res da sem takoj ko je imel 7kg šla na št.4 od 7kg dalje...
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 14:39:22
|
|
|
|
FORZA
|
Baby dry kje pa kupite tele pleničke?
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 15:30:35
|
|
|
|
nky 23
|
jaz jih po večini kupujem v avstriji imajo jih pa povsod od pampersk, no ja vsaj v milerju...
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 17:28:26
|
|
|
|
kšpela
|
jaz imam activ fit podnev in ponoc in nimam problemov z njimi.mi vse lepo zadrzijo.
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 17:39:41
|
|
|
|
jaša2
|
tudi jaz imam Active fit podnevi in ponoči in nimamo problemov s prepuščanjem. Zdaj mi pa povejte, ali opazite kako razliko med Pamperskami ki jih kupite v Avstriji in med našimi? Pravijo namreč, da so avstrijske ful boljše, jaz pa ne vidim razlike.
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 17:40:03
|
|
|
|
sandra85
|
razlika je predvsem v tem, iz katere države prihaja! najboljše so originalne italijanske, ampak pri nas dobiš samo poljske in nemške mi imamo active fit(nemške) in so super
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 17:52:17
|
|
|
|
nky 23
|
jaz vedno gledam da so nemške ker polske mi niso všeč in se ne obnesejo. avstrijske so iste tem "našim" "nemškim"
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 21:15:28
|
|
|
|
Pupa1
|
Pri 7 kg že na št. 4? Zanimivo, saj sem mislila, da bom 3 dalj časa uporabljala, doma imam namreč celo zalogo . Od kdaj pa potem ostale uporabljate pamperske št. 4? Moja pikica ima 3 mesece in dobrih 6 kil... Pismo, saj piše da so plenice št. 4 tam skoraj do 17, zato sem mislila, da se trojko uporablja ziher tam do petega meseca. Ma sem se motila?
|
|
|
|
RE: Pampers Active Fit ali Baby Dry 24.11.2007 21:21:48
|
|
|
|
ajdaN
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa1 Od kdaj pa potem ostale uporabljate pamperske št. 4? Pri mulčku sem jih uporabljala skoraj do polnih 9kg. Tamala jih ima cca. 7,5 pa se mi zdi da bojo še lep čas v uporabi. Vsaj nekje do dobrih 8kg. Tako da nič bat - jih boš že ponucala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?