Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 9:05:37
|
|
|
|
PBJ
|
Včeraj je mož iz Dm-a prinesel Pamperske Active Baby (ta zelene). Sodelavka mu je povedala, da imajo v tam novo "verzijo" le-teh, ki imajo elastične robove, kot jih imajo Pampers Active Fit (Muller) oz. so jih imele pred kratkim ukinjene Pampers Sensitive (te so se dobile samo v Dm-u). Na zunaj zgledajo kot navadne zelene pamperske, ko pa odpreš zavoj, so notri bolj pisane pleničke z elastičnimi trakci in dodan je listek na katerem piše, da je to posebna serija pleničk z elastičnimi robovi. Meni so super, premočile niso niti ponoči, tako da bomo sedaj te kupovali. Porabili smo že vse zaloge Pampers sensitive in sem kar vesela, da smo našli zamenjavo zanje. Vijoličaste Active Fitke pa se mi zdijo malo predrage. Ali jih morda prodajajo še kje, ali je zdaj to povsem nova verzija pleničk, namesto sensitivk?? Cena za jumbo pakiranje (76 plenic, št.4) je 3899 sit.
< Sporočilo je popravil PBJ -- 26.4.2006 9:06:39 >
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 9:39:10
|
|
|
|
pika_b
|
V katerem dm-u pa ste jih nabavili? Jaz sem jih namreč iskala prejšnjo soboto in niso imele pojma o tej seriji plenic. V Portorožu v dm jih prodajajo že kar nekaj časa. lp
|
|
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 9:44:04
|
|
|
|
Naja31
|
Živjo, mi smo take plenice dobili v tisti Mercatorjevi akciji ko si kupil 3 pakete plenic in še zaboj. Sem bila full presenečena ko sem videla kakšne so to plenice. Pa na vreči sploh nič ne piše, samo notri je en listek na katerem piše, da je to "special edition". N.
|
|
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 9:50:25
|
|
|
|
PBJ
|
Kupil jih je v DM-u v Europarku. Ja, Naja - zunaj čisto nič ne piše, notri pa je listek o tej posebni seriji plenic. In kako naj zdaj človek ve, katere so katere In kako so se pri vas odnesle??
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 15:23:09
|
|
|
|
kofetek2010
|
a piše zunaj kje so narejene? Made in ??? ker v Avstriji imaš Activ fit-ke Made in GB, v Müllerju so pa Made in Germany
|
|
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 17:06:05
|
|
|
|
Maleal
|
Kaj imajo samo jumbo pakete ali jih je kje manj not?Namreč te bi imela samo za ponoči,namesto active fit.
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 19:35:21
|
|
|
|
PBJ
|
Moj je vzel ta veliko pakungo, ker je bila cenovno ugodnejša. Ko bom šla v DM, bom vprašala, kako je z manjšimi paketi. Ob strani pa piše, da so narejene na Poljskem, datum je pa 22/3/2006, tako da so "sveže"
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 20:29:02
|
|
|
|
zoya24
|
Jaz sem jih danes kupila v Mercatorju. Narejene so na Poljskem.
|
|
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 26.4.2006 20:59:03
|
|
|
|
PBJ
|
A je v Mercatorju ista cena??
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 27.4.2006 11:58:25
|
|
|
|
zoya24
|
PBJ, cena za navaden paket je bila okoli 2900.
|
|
|
|
RE: Pampers Active Baby z elastičnimi robovi 27.4.2006 12:46:58
|
|
|
|
PBJ
|
Zoja, sorry, da ti zopet težim: koliko jih pa je v navadnem paketu?? lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?